Microfoons

Microfoons

Ben je op zoek naar een microfoon voor thuisgebruik of zoek je een draadloze microfoon voor professioneel gebruik? Bij ons vind je voor iedere situatie de juiste microfoon. Denk hierbij aan dynamische microfoons, karaoke microfoons of karaoke systemen. Naast de complete microfoon leveren wij ook diverse microfoon accessoires en kabels.

Groot assortiment

Wij hebben verschillende producten op het gebied van microfoons. Hieronder zie je welke producten je onder andere bij ons kunt bestellen,

  • Professionele microfoons
  • Draadloze microfoons
  • Microfoon voorversterker
  • Microfoonstandaard + microfoonstatieven

Microfoonstandaard

Ook voor een nieuwe microfoon standaard ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zowel microfoon tafelstatieven als zware microfoon standaards voor op bijvoorbeeld een podia. De producten zijn uit voorraad leverbaar en hebben een levertijd van één werkdag.

Microfoons via Klikenbestel.nl

Alle microfoons en accessoires zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 17.00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd via Post NL. Hierdoor heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Heb je vragen over ons assortiment microfoons? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45 . Daarnaast kun je altijd mailen naar info@klikenbestel.nl.

Zakelijk gebruiker?

Ben je een zakelijk gebruiker? En wil je bestellen in grote aantallen? Dan hebben wij hiervoor een aparte B2B afdeling. Neem gerust eens contact op met ons verkoopteam om te bekijken wat de mogelijkheden zijn met afname van grotere aantallen. Je kunt een mail sturen naar info@klikenbestel.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.