Energie

In deze categorie zie je een uitgebreid aanbod van producten op het gebied van energie. Van stekerdozen tot batterijen, bij Klik en Bestel ben jij aan het juiste adres. Alle energie producten zijn uit voorraad leverbaar. Op een werkdag voor 17.00 uur besteld? Is de volgende dag in huis!

Batterijen

Batterijen zijn niet weg te denken in het dagelijks leven. Er zijn tegenwoordig veel apparaten die werken op batterijen. Het is dan ook handig om verschillende soorten batterijen in huis te hebben. Wij bieden een ruim assortiment batterijen aan. Of je nu op zoek bent naar Lithium batterijen, Alkaline batterijen, horlogebatterijen, gehoorbatterijen of camerabatterijen? Klik en Bestel heeft voor ieder apparaat een geschikte batterij.

Powerbanks

Het overkomt iedereen wel eens, je bent niet in de buurt van een stopcontact maar je telefoon is leeg? Of je bent onderweg en jouw iPad is leeg terwijl je deze net wilt gebruiken? Met een powerbank heb jij deze problemen nooit meer. Een powerbank is een losse accu waar je jouw telefoon, iPad of ander apparaat op aan kunt sluiten. Het apparaat wordt dan opgeladen. Je kunt de powerbank van te voren opladen. Wil jij een powerbank kopen? Bestel deze dan via Klik en Bestel.

Groot assortiment energie producten

Klik en Bestel heeft een groot assortiment energie producten. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het! Hieronder zie je welke energieartikelen wij onder andere aanbieden:

  • Voedingsadapters
  • Installatie
  • Batterijen
  • Batterij opladers
  • Inverters & omvormers
  • Stekerdozen
  • Energiebesparing
  • Powerbanks

Op zoek naar energie artikelen? Zoek niet verder en bestel deze via Klik en Bestel.

Energie producten via Klik en Bestel

Alle energie artikelen in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 17.00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd met Post NL. Hierdoor heb jij jouw bestelling de volgende dag in huis.

Heb je vragen over ons assortiment? Of wil jij hulp bij het uitzoeken van een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar info@klikenbestel.nl.