Batterij-opladers

Batterij-opladers

Batterijlader kopen? Wij leveren een breed assortiment batterijladers. Wij leveren zowel standaard batterijladers als snelladers. Naast de lasers voor standaard AA en AAA batterijen leveren wij ook verschillende andere laders bijvoorbeeld oplossingen voor loodaccus en auto accu's.

Baterij laders AA en AAA

Wil jij een batterijlader bestellen voor standaard AA of AAA batterijen? Dan heeft klikenbestel.nl hier een zeer breed assortiment in. Alle laders zijn uit voorraad leverbaar en hebben een levertijd van slechts één dag. Wij hebben deze laders in een standaard uitvoering en als snelladers. Batterijlader met batterijen. Wij leveren de verschillende laders zowel met als laders zonder batterijen. Ook de losse oplaadbarebatterijen leveren wij uiteraard. Deze kun je overigens vinden in de categorie batterijen en accu's Bekijk hier alle batterijladers voor AA en AAA batterijen.

Batterijlader zonne-energie

Batterijlader zonne-energie bestellen? Klikenbestel.nl levert verschillende laders met een zonnepaneel. Deze laders zijn ideaal als jij je batterijen wilt laden maar je niet direct toegang hebt tot een stroombron zoals een stopcontact. Door de zonnecel in de zon te leggen, kun jij vrijwel iedere accu moeiteloos opladen. Deze batterij laders met zonnepaneel zijn direct uit voorraad leverbaar, levertijd is slechts één dag. Bekijk alle batterijladers op zonne energie.

Batterijlader in de auto

Zoek je een batterijlader waarmee je jouw batterijen kan opladen in de auto? Wij leveren verschillende laders met een 12v aansluiting. Of zoals het genoemd wordt in de volksmond een sigarettenaansluiting. Deze laders zijn er voor AA en AAA batterijen. Bekijk hier de Batterij Opladers voor in de auto.

Alle batterij laders uit voorraad leverbaar

Alle producten die je bij ons online kunt bestellen, zijn uit voorraad leverbaar. Wij hebben altijd 30.000+ producten op voorraad. Plaats je een order op werkdagen voor 16.00 uur, dan worden deze de volgende dag bij jou afgeleverd. Bestellingen na 16.00 uur of bestellingen die geplaatst worden in het weekend worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. Heb je een vraag over de batterijladers op onze website? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer 088-123 03 45. Liever een e-mail sturen? Dit kan naar info@klikenebstel.nl.