Fotostudio

Ook voor studio’s en lampen voor uw video en fotografie bent u bij Klikenbestel.nl aan het goede adres. Zo vindt u onder in deze categorie gehele studio’s maar ook lampen speciaal voor tijdens het fotograferen en filmen. Alle producten uit deze categorie zijn van goede kwaliteit en zijn speciaal voor u samengesteld. Deze producten zijn zowel geschikt voor hobby als professioneel. Hieronder ziet u de producten die u tegenkomt in deze categorie,
 

  • Accessoires
  • Foto studio’s
  • Reserve lampen
  • Softboxen & Paraplu’s
  • Camera lampen
  • Achtergronddoeken
     

Accessoires

Wilt u accessoires voor uw studio of lampen kopen? Ook dan kan Klikenbestel.nl u van dienst zijn. Wij hebben een breed aanbod accessoires voor u in ons assortiment. Of u nou op zoek bent naar mini flitsreflector of een nieuw filterkit, u vindt ze bij ons. Bekijk hier ons aanbod accessoires voor video en fotografie.
 

Foto studio’s

Wilt u voor de hobby een eigen foto studio? Of bent u op zoek naar een professionele studio? Klikenbestel.nl heeft voor u verschillende studio’s in de aanbieding. De fotostudio’s in ons assortiment zijn eenvoudig op te zetten en ideaal voor zowel thuis als op locatie. Ook hebben wij voor u een ministudio, deze opklapbare ministudio wordt geleverd met lampen, verschillende achtergrondkleuren en een in hoogte verstelbaar statief. Zelfs voor de onervaren fotograaf is deze studio eenvoudig te gebruiken. Bekijk hier ons aanbod foto studio’s. Wilt u direct uw eigen foto studio bestellen? Bestel deze dan eenvoudig en snel via Klikenbestel.nl.
 

Reserve lampen

Klikenbestel.nl heeft ook een breed aanbod reserve lampen voor de verlichting van bijvoorbeeld uw studio lampen. Is de lamp van uw studioverlichting kapot? Koop deze dan nieuw bij Klikenbestel.nl. Bent u benieuwd naar ons aanbod reserve lampen? Bekijk deze dan hier.

 

Softboxen en paraplu’s

Wilt u uw foto’s optimaal belichten? Softboxen en paraplu’s behoren tot een van de meest verkochte producten in de fotografieapparatuur. Beide producten zijn ideaal om licht te spreiden en te egaliseren. Daarom is in uw fotostudio de paraplu en/of softbox niet meer weg te denken. Wilt u uw eigen fotografie paraplu of softbox? U kunt deze gemakkelijk bestellen via Klikenbestel.nl. Klikenbestel.nl heeft breed aanbod voor u, bekijk hier ons gehele aanbod Softboxen en paraplu’s.

 

Camera lampen

Ook voor nieuwe camera lampen kunt u bij ons terecht. Klikenbestel.nl heeft verschillende camera lampen in het assortiment. Bekijk hier al onze camera lampen.
 

Achtergronddoeken

Een kwalitatief achtergronddoek is natuurlijk niet weg te denken in uw fotostudio. Wij hebben voor u verschillende achtergronddoeken in verschillende soorten, maten en kleuren. Of u nou op zoek bent naar een wit, zwart of groen achtergronddoek, u vindt ze bij Klikenbestel.nl Bekijk hier ons gehele aanbod achtergronddoeken.

 

Service en levertijd

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 16.00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog aangeboden bij Post NL, hierdoor ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag al bij u thuis. Wilt u meer weten over ons assortiment of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088-123 03 45 of stuur een e-mail naar info@klikenbestel.nl