Tassen & Cases

Tassen & Cases

Klikenbestel.nl levert ook tassen en koffers voor uw video of foto camera’s. Het is van belang dat uw video of camera apparatuur goed wordt beschermd tegen beschadigingen door bijvoorbeeld vuil of door de camera te laten vallen. Daarom kunt u het beste gebruik maken van een tas of koffer speciaal ontwikkeld voor video en fotocamera’s. Deze tassen en koffers sluiten goed aan en zijn van goed, sterk en beschermend materiaal. Wilt u de conditie van uw camera zo lang mogelijk behouden? Bewaar uw camera dan in een tas of koffer. U bestelt deze tassen en/of koffers eenvoudig en snel via Klikenbestel.nl Hieronder ziet u de producten die u tegen komt in deze categorie,

 

  • Compact
  • Schoudertas
  • Camera riemen
  • Holster
  • Rugzak

Compact

Heeft u een digitale camera of een andere soort camera die u mee wilt nemen? Maar wilt u wel een compacte tas er om heen? Wij hebben verschillende compacte tasjes speciaal voor uw video en foto camera’s. Deze beschermende tassen zijn zeer compact en beschermen de camera optimaal. Wij hebben vele soorten, maten en kleuren in ons assortiment. Wilt u een compact tasje voor uw camera kopen? Bestel deze dan via Klikenbestel.nl. Bent u benieuwd naar alle kleuren en soorten in ons assortiment? Bekijk hier het gehele aanbod foto en video bescherming compact.
 

Schoudertas

Wilt u uw video of fotocamera eenvoudig met u mee kunnen dragen en uit de tas kunnen halen? Dan is een van onze schoudertassen uit ons assortiment iets voor u. Schoudertassen speciaal voor video of fotocamera’s zijn zeer eenvoudig in gebruik omdat wanneer u de camera nodig heeft u de tas niet op de grond hoeft te zetten en de camera er zo uit kunt halen. Gaat u lang op pad en wilt u ook meerdere lenzen meenemen of andere accessoires? Deze kunt u allemaal meenemen in een uw schoudertas zonder dat u extra tassen hoeft mee te nemen. Bestellen van uw eigen schoudertas kan gemakkelijk via Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons gehele assortiment schoudertassen voor uw video of fotocamera.
 

Camera riemen

Wanneer u opstap gaat met uw camera wilt u natuurlijk zo snel mogelijk bij u camera kunnen. De camera riemen uit ons assortiment zijn dan voor u de oplossing. Uw camera is dan altijd in hand bereik. Zo mist u nooit meer die ene foto. De camera riemen in ons assortiment zijn van goede kwaliteit en voelen prettig aan tijdens het dragen. De camera riemen hebben een uitstekende treksterkte en zijn van een slijtvast materiaal gemaakt. Bekijk hier ons aanbod camera riemen.
 

Holster

Uw camera dicht bij de hand? Met de holsters die wij voor u in de aanbieding hebben is dit mogelijk. Een holster is een cameratas die u kunt bevestigen aan uw riem. Zo heeft u uw camera altijd bij de hand. Ons aanbod holsters is breed. En wij hebben verschillende soorten en maten. Wilt u ook uw camera in de buurt? Koop dan uw eigen holster via klikenbestel.nl. Bekijk hier ons aanbod Holsters.
 

Rugzakken

Gemakkelijk uw camera en accessoires voor uw video of foto camera mee nemen? Of gaat u een lange wandeling maken en wilt u uw camera mee? Met de rugzakken voor foto en/of video camera’s uit ons assortiment is dit zo opgelost. U kunt de camera en accessoires eenvoudig mee nemen zonder er last van te hebben. Ook zijn rugzakken in ons assortiment van een sterk materiaal. De rugzakken voelen hierdoor prettig aan en gaan een lange tijd mee. U eigen rugzak kopen? Bestel deze dan via klikenbestel.nl. Bekijk hier ons gehele aanbod rugzakken.
 

Service en levertijd

Wanneer u op een werkdag voor 16.00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog aangeboden bij Post NL en wordt dan de volgende werkdag bij u thuis bezorgd. Dit is mogelijk omdat onze producten uit voorraad leverbaar zijn. Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088-123 03 45 of stuur een e-mail naar info@klikenbestel.nl