Soldeergereedschap

Klikenbestel.nl levert een zeer ruime keuze aan soldeergereedschap. Of je nou professioneel soldeert of voor de hobby, wij hebben alle onderdelen die je nodig hebt. Alle soldeergereedschap in ons assortiment is van goede kwaliteit en geschikt voor tijdens het solderen. Hieronder zie je de producten die je tegenkomt in deze rubriek,

 • Tin
 • Onderdelen
 • Soldeer en desoldeerpunten
 • Desoldeerbouten
 • Soldeerbouten
 • Flux
 • Desoldeerzuiglint
 • Soldeerstations
 • Desoldeerpompen
   

Tin

Als een van de vroegst ontdekte metalen is tin een beroemd soort metaal. Tin wordt veel gebruikt voor het maken van gereedschap maar ook voor tijdens het solderen. De tin in ons assortiment is speciaal ontwikkeld om mee te solderen, hierdoor gaat het solderen soepel en snel. In ons assortiment vind je vele soorten en maten tin. Of je nou op zoek bent naar een rol tin van 100 gram of 250 gram, Klikenbestel.nl heeft het voor je. Tin bestellen? Bestel tin voor het solderen eenvoudig via Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons gehele aanbod tin.

Onderdelen

Onder deze rubriek vind je vele onderdelen speciaal voor het solderen. Deze diverse onderdelen zijn ontwikkeld om het solderen een stuk gemakkelijker te maken. Je vindt hier onder andere, soldeer standaards, verwarmingselementen, sponsen en verschillende soorten filters. Bekijk hier ons aanbod onderdelen.

Soldeerbouten

Op zoek naar een sterkte en kwalitatieve soldeerbout? Klikenbestel.nl heeft een breed aanbod soldeerbouten. De soldeerbouten in ons assortiment zijn slijtvast en liggen fijn in de hand. Hierdoor wordt het solderen een stuk gemakkelijker. De soldeerbouten die wij voor je hebben warmen snel op en zijn eenvoudig in gebruik. Je vindt in deze rubriek, soldeerbouten, soldeerpistolen, soldeerpennen en gassoldeerbouten. Wil je een soldeerbout kopen? Je kunt deze bestellen bij Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons aanbod soldeerbouten.

Soldeerstations

Ook voor soldeerstations ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben diverse soorten soldeerstations in ons aanbod. Deze soldeerstations zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan een soldeerstation van 50W of 80W. Ook vind je in deze rubriek analoge soldeerstations. Wil je een soldeerstation bestellen? Koop deze dan via Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons brede aanbod soldeerstations.
 

Maar ook voor desoldeerbouten, flux en soldeer en desoldeerpunten kun je bij Klikenbestel.nl terecht.
 

Service en levertijd

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 16.00 besteld wordt jouw bestelling dezelfde dag nog aangeboden bij Post NL. Hierdoor ontvang je jouw bestelling de volgende werkdag al bij je thuis. Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 123 03 45 of stuur een e-mail naar info@klikenbestel.nl