Magnetron

Ook voor onderdelen en accessoires voor uw magnetron ben je bij Klikenbestel.nl aan het goede adres. Wij leveren een breed assortiment aan verschillende onderdelen en producten geschikt voor uw magnetron. Is er een onderdeel van uw magnetron kapot? Vervang deze dan eenvoudig met een van onze onderdelen. Hieronder zie je alle producten die je tegenkomt in deze categorie,

 

  • Condensatoren
  • Zekeringen
  • Magnetrons
  • Mica platen
  • Schakelaars
  • Motoren
  • Accessoires

 

Condensatoren

Zijn de condensatoren in uw magnetron kapot? Dan kun je deze vervangen. Wij hebben condensatoren speciaal voor magnetrons in ons assortiment. Wil je nieuwe condensatoren bestellen? Koop deze dan eenvoudig bij Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons gehele aanbod condensatoren.

 

Zekeringen

Klikenbestel.nl levert ook zekeringen speciaal ontwikkeld voor de magnetron. Zijn de zekeringen van uw magnetron kapot? Door bijvoorbeeld jaren gebruik. Dan kun je deze vervangen door middel van onze nieuwe zekeringen. Zo kun je binnen een mum van tijd uw magnetron weer gebruiken. Zekeringen kopen? Bestel ze bij Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons aanbod zekeringen.

 

Magnetrons

Onder de rubriek magnetrons vind je een breed aanbod aan diverse magnetronbuizen. Is de magnetronbuis van uw magnetron defect? Je kunt deze eenvoudig vervangen door een nieuwe. Wij hebben magnetronbuizen voor verschillende soorten magnetrons. Of je nou magnetronbuizen zoekt voor een Whirlpool magnetron, Goldstar, Küpperbusch of een Bauknecht? Je vindt ze bij Klikenbestel.nl. Ook zijn de magnetronbuizen verkrijgbaar in allerlei soorten vermogens, je moet hierbij denken aan bijvoorbeeld een magnetronbuis van 700 Watt, 850 Watt, 900 Watt of 1000 watt. Door het vervangen van de magnetronbuis kan uw magnetron weer jaren mee. Nieuwe magnetron bestellen? Bestel deze gemakkelijk en snel bij Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod magnetrons.

 

Schakelaars

Is de schakelaar van uw magnetron versleten of kapot? Klikenbestel.nl heeft schakelaars zeer geschikt voor magnetrons. De microschakelaars in ons assortiment zijn van goede kwaliteit en sterk materiaal. Wanneer de schakelaar van uw magnetron kapot is denk je misschien direct aan een nieuwe magnetron, maar door het vervangen van de schakelaar kan uw magnetron weer een lange tijd mee en bespaar je ook nog eens geld. Nieuwe schakelaar kopen voor uw magnetron? Bestel deze bij Klikenbestel.nl. Bekijk hier alle schakelaars.

 

Accessoires

In deze rubriek vind je accessoires om het gebruik van uw magnetron nog aangenamer te maken. Zo vind je hier een anti spatdeksel. Deze antispatdeksel zorgt voorkomt spetteren en vuil worden van de magnetron, ook houdt deze antispatdeksel het bord warm. Hierdoor hoef je niet de magnetron schoon te maken en is uw maaltijd snel warm. Ook vind je in deze rubriek stoompannen speciaal ontwikkeld voor de magnetron. Zodat je maaltijden op een gezonde wijze kunt bereiden. door middel van stoom blijven de vitamines en voedingsstoffen behouden en heb je een gemakkelijke en gezonde maaltijd. Accessoires voor uw magnetron bestellen? Bestel deze bij Klikenbestel.nl. Bekijk hier het gehele aanbod accessoires voor uw magnetron.

 

Service en levertijd

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 16.00 besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag nog aangeboden bij Post NL. Hierdoor ontvangt je jouw bestelling de volgende werkdag al bij je thuis.


Wil je meer weten over onze producten of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 123 03 45 of stuur een e-mail naar info@klikenbestel.nl