Alarmsystemen

Alarmsystemen

 • Draadloze Alarm Set - 433 Mhz / 90 dB Draadloze Alarm Set - 433 Mhz / 90 dB Dit enkelvoudige alarm voor ramen en deuren van König met geïntegreerde sirene/geluidssignaal en bedieningsknoppen, biedt alles om te beginnen met het samenstellen van uw eigen onderling verbonden alarmsysteem.
  Breid het alarm met tot wel 40 accessoires voor 4 zones uit en gebruik afstandsbedieningen om het systeem gemakkelijk in en uit te schakelen. Voor elke zone kan worden geprogrammeerd of er een geluidssignaal of een sirene klinkt. De sirene of het geluidssignaal kan ook aan de alarmstatus worden gekoppeld. Daarnaast kan het alarm voor ramen en deuren ook met een vertraging van 30 seconden worden geprogrammeerd.
  Als een sensor wordt geactiveerd, klinkt het alarm voor deuren en ramen en een rode LED geeft aan in welke zone de sensor zich bevindt.
  Dit is een zeer betaalbare manier om te beginnen met het bouwen van uw eigen uitbreidbare alarmsysteem. Inclusief een geïntegreerde sirene/geïntegreerd geluidssignaal en PIN-code. U kunt naar uw specifieke wensen gemakkelijk afstandsbedieningen en sensoren toevoegen.
  € 24,99 * incl. BTW
 • Intruder Repeller Intruder Repeller Electronic guard dog deterring unwanted visitors.
  Activation by ringing or tapping on the front door - Realistic dog bark, noise and shock identified through doors and windows made of glass, plastic and wood
  Art and life of deceptively real Hundegebälls Varriiert in random mode, to unwelcome guests effective and durable to fool.
  Operates using batteries or USB (both included)
  Immediately and be used anywhere and can be turned off
  € 35,99 * incl. BTW
 • Draadloze Alarm Set PSTN - 433 Mhz / 90 dB Draadloze Alarm Set PSTN - 433 Mhz / 90 dB Draadloos alarmsysteem met ingebouwde telefoonkiezer om huizen, kantoren of winkels efficiënt te beveiligen. Als er wordt ingebroken, activeert het systeem een luid alarm dat onmiddellijk de voorgeprogrammeerde nummers begint te bellen.
  Het systeem heeft de beschikking over 8 verschillende zones en ondersteunt tot 150 sensoren. Alle apparaten die bij deze set horen, zijn vooraf gekoppeld en klaar voor gebruik zodra het systeem is geïnstalleerd.
  € 99,99 * incl. BTW
 • Draadloze Alarm Set PSTN - 433 Mhz / 100 dB Draadloze Alarm Set PSTN - 433 Mhz / 100 dB Dit verfijnde en eenvoudig te gebruiken draadloos alarmsysteem heeft een ingebouwde telefoonkiezer om elk huis optimaal te beveiligen. Als een sensor geactiveerd wordt in de alarmfunctie, zal deze het luide alarmgeluid in werking stellen en de telefoonkiezer zal de voorgeprogrammeerde nummers bellen. Tijdens aanwezigheid kan de alert functie de gebruiker in kennis stellen over wat er in het huis gebeurt. Gebruikers kunnen 3 codes programmeren, de hoofdcode, een secundaire code, en een dwangcode om het stille alarm te activeren. Het systeem is eenvoudig van buitenaf te controleren door in te bellen met een programmeerbaar wachtwoord. Er kunnen maximaal 5 verschillende zones geprogrammeerd, en 10 sensoren aangesloten worden. Het systeem beschikt bovendien over een paniektoets op het alarmpaneel en afstandsbediening voor noodsituaties. € 204,99 * incl. BTW

Alarm systemen

Bent u op zoek naar een alarm systeem voor uw woning? klikenbestel.nl heeft een groot assortiment aan verschillende alarm systemen voor uw woning. U vindt hier al onze alarmen en benodigdheden voor een goed beveiligd huis. Ook vindt u hier onder andere persoonlijke alarmen, sensoren voor alarmsystemen, Stand Alone alarmsystemen, telefoonkiezers en complete alarmsystemen.

Tegenwoordig is het een pré om u woning goed te beschermen tegen onder andere inbraak. wanneer u camera beveilig plaats wordt de kans op inbraak erg klein. Hierdoor is uw woning tot wel 95 % beschermd tegen inbraak.

 

Stand alone alarm systemen

In ons assortiment hebben wij verschillende stand alone, of losse alarm systemen. Deze systemen bestaan uit één losse sensor waar het alarm in gebouwd zit. Deze is bijvoorbeeld uitgevoerd met een speaker en een sensor, op het moment dat het alarm geactiveerd is en iemand door de sensor loopt klinkt er een luid alarm. Op deze manier worden kwaadwillende afgeschrikt en zou u inbraak voorkomen.

 

Compleet alarmsysteem

Wij leveren complete alarmsystemen tegen zeer betaalbare prijzen, U heeft al een compleet alarm systeem voor een doorsnee woning of bedrijfspand voor nog geen honderd euro. Deze systemen zijn niet uitbellend maar moeten een eventuele inbreker afschrikken. Een mooie uitbreiding is natuurlijk een IP of beveiligingscamera op dit systeem, op deze manier heeft u maximale controle op uw woning, bijgebouwen of bedrijfspand.

 

Wilt u camerabeveiliging in uw woning? Wacht niet langer en bestel gemakkelijk en snel uw camerabeveiliging op klikenbestel.nl. Wanneer u op een werkdag voor 16.00 besteld wordt het diezelfde dag nog aangeboden bij Post NL, zodat u de volgende werkdag uw bestelling al in ontvangst kunt nemen. Onze producten zijn allemaal uit voorraad leverbaar.

 

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u andere vragen? Bel dan gerust onze klantenservice via het telefoonnummer 088 123 03 45 of stuur een e-mail naar info@klikenbestel.nl