Rookmelders

Rookmelders

 • Rookmelder EN14604 Rookmelder EN14604 Rookmelder om de veiligheid thuis of in een zakelijke omgeving te vergroten. Als de gevoelige sensor rook detecteert, wordt er onmiddellijk een ingebouwd alarm geactiveerd (> 85 dB). De rookmelder is voorzien van een batterij-indicator en een testknop om te controleren of het apparaat goed functioneert. Lees s.v.p. goed de informatie door in de bijgesloten handleiding met betrekking tot correcte installatie, onderhoud en gebruik. € 8,29 * incl. BTW
 • Rookmelder EN14604 Rookmelder EN14604 De rookmelder verhoogt de veiligheid in huis. Gaat onmiddellijk af wanneer er rook wordt gedetecteerd. De sirene overschrijdt de 85 dB om ervoor te zorgen dat mensen zelfs midden in de nacht wakker worden.
  Het alarm is uitgerust met een lage batterij waarschuwing en een testknop voor periodieke testdoeleinden.
  € 10,29 * incl. BTW
 • Verbindbaar Rookmelder EN14604 Verbindbaar Rookmelder EN14604 De rookmelder verhoogt de veiligheid in huis. Is voorzien van een leerknop die draadloos verbindt met een onbeperkt aantal SAS-SA200 en SAS-SA2002 rookmelders. Als een apparaat rook detecteert, stuurt het een signaal via radiofrequentie waarmee de anderen ook worden geactiveerd. Ook uitgerust met testknop en lage batterij waarschuwing. € 19,99 * incl. BTW
 • Rookmelder VdS Rookmelder VdS Deze VdS-gecertificeerde König rookmelder garandeert maximale bescherming van uw woning of kantoor door u in het allereerste stadium van een brand te alarmeren. Zowel de sensor als de geïntegreerde lithiumbatterij gaan 10 jaar mee: de melder geeft zelf aan wanneer deze aan vervanging toe is.
  Het is belangrijk om de werking regelmatig te testen. Om het u gemakkelijk te maken, beschikt deze VdS-gecertificeerde rookmelder over een grote knop aan de voorkant. Deze is speciaal voor testdoeleinden of het uitschakelen van het alarm.
  € 19,99 * incl. BTW

Rookmelders

Rookmelders zijn onmisbaar in uw woning. Het is belangrijk dat u uw woning goed beschermt tegen brand. Een rookmelder zorgt ervoor dat u op tijd gewaarschuwd wordt, wanneer rook nog in een vroeg stadium is. Wanneer er rook wordt gedetecteerd, zendt de rookmelder direct een alarmsignaal uit. Hierdoor geeft u dit extra tijd om het huis te verlaten. Ook hebben wij een brandmelder in ons assortiment met een VdS certificaat. Deze rookmelder controleert de lucht op rook afkomstig van vuur.

Zoekt u geschikte rookmelders voor uw woning? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via klikenbestel.nl. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en wanneer u op een werkdag voor 16.00 bestelt wordt uw bestelling dezelfde dag door ons aangeboden bij Post NL, hierdoor ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag al.

Wilt u meer informatie over ons assortiment rookmelders? of heeft u vragen? neem gerust contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer 088 123 03 45 of stuur een e-mail naar info@klikenbestel.nl