Beveiligingscamera's

Beveiligingscamera's

 • Dome Beveiligingscamera Wit Dome Beveiligingscamera Wit Stel zelf een CCTV-systeem samen dat aan al uw wensen voldoet en beveilig uw woning grondig en efficiënt.
  Sluit deze König HD dome-camera aan op uw analoge HD-DVR en leg haarscherpe beelden vast onder alle omstandigheden.
  De metalen behuizing is waterbestendig (IP66). Zo heeft u alle vrijheid om deze camera zowel binnen als buiten te installeren.
  Voorzien van infrarood array-LED’s. Deze bundelen het licht, waardoor ze een grotere afstand overbruggen.
  € 35,99 * incl. BTW
 • Dome Beveiligingscamera Wit Dome Beveiligingscamera Wit Stel zelf een CCTV-systeem samen dat aan al uw wensen voldoet en beveilig uw woning grondig en efficiënt.
  Sluit deze König Full HD dome-camera aan op uw analoge HD-DVR en leg haarscherpe beelden vast onder alle omstandigheden.
  De metalen behuizing is waterbestendig (IP66). Zo heeft u alle vrijheid om deze camera zowel binnen als buiten te installeren.
  Voorzien van infrarood array-LED. Deze bundelt het licht, waardoor deze een grotere afstand overbrugt.
  € 40,99 * incl. BTW
 • HD IP-Camera 1280x720 Panorama Wit/Zwart HD IP-Camera 1280x720 Panorama Wit/Zwart Beveilig uw woning op discrete wijze met deze König HD panoramacamera.
  De camera is uitgerust met een fisheye-lens. Hierdoor is een panoramische beeldweergave mogelijk van 180°, waardoor de gehele kamer in beeld wordt gebracht. De camera zelf beweegt dus niet.
  Samen met een compacte vormgeving staat dit garant voor onopvallend cameratoezicht. Ideaal om bijvoorbeeld ongemerkt een oogje in het zeil te houden bij uw kinderen.
  Meldingen ontvangen, het bekijken van zowel live- als opgenomen beelden en inzoomen voor een gedetailleerder beeld: het werkt allemaal via een gratis app op uw smartphone.
  De beelden worden continu opgeslagen op een MicroSD-kaart, zodat u niets mist.
  € 50,99 * incl. BTW
 • Bullet Beveiligingscamera Wit Bullet Beveiligingscamera Wit Stel zelf een CCTV-systeem samen dat aan al uw wensen voldoet en beveilig uw woning grondig en efficiënt.
  Sluit deze König Full HD bullet-camera aan op uw analoge HD-DVR en leg onder alle omstandigheden haarscherpe beelden vast. De metalen behuizing is waterproof (IP66). Zo heeft u alle vrijheid om deze camera zowel binnen als buiten te installeren. Voorzien van infrarood array-LED’s. Deze bundelen het licht, waardoor ze een grotere afstand overbruggen.
  € 50,99 * incl. BTW
 • HD Pan-Tilt IP-Camera Binnen 1280x720 Zwart HD Pan-Tilt IP-Camera Binnen 1280x720 Zwart Waak over uw woning en over alles wat u dierbaar is met deze König IP-camera voor binnen. Zo weet u op ieder moment exact wat er gaande is.
  Als de IP-camera beweging waarneemt, ontvangt u een melding op uw smartphone of tablet, vanwaar u tevens op afstand toegang heeft tot de livebeelden. De camera beschikt bovendien over 2-wegs audio, zodat u kunt praten tegen wie zich op dat moment voor de camera bevindt.
  De camera maakt rechtstreeks verbinding met uw router: een in-app wizard leidt u stap voor stap door de instellingen heen. De installatie duurt zo slechts enkele minuten, zonder dat er netwerkkabel of enige technische kennis voor nodig is.
  € 70,99 * incl. BTW
 • HD IP-Camera 1280x960 Panorama Wit/Zwart HD IP-Camera 1280x960 Panorama Wit/Zwart Beveilig uw woning op discrete wijze met deze König HD panoramacamera voor aan het plafond.
  De camera is uitgerust met een fisheye-lens. Hierdoor is een surround beeldweergave mogelijk van 360°. De 360°-sensor heeft zowel horizontaal als verticaal een bereik van 180°. Op die manier wordt de gehele kamer in beeld gebracht, zodat u geen last meer heeft van dode hoeken. De camera zelf beweegt dus niet.
  Samen met een compacte vormgeving staat dit garant voor onopvallend cameratoezicht. Ideaal om bijvoorbeeld ongemerkt een oogje in het zeil te houden bij uw kinderen.
  Meldingen ontvangen, het bekijken van zowel live- als opgenomen beelden en inzoomen voor een gedetailleerd beeld: het werkt allemaal via een gratis app op uw smartphone.
  De beelden worden continu opgeslagen op een MicroSD-kaart, zodat u niets mist.
  € 70,99 * incl. BTW
 • HD IP-Camera Binnen 1280x720 Wit/Zwart HD IP-Camera Binnen 1280x720 Wit/Zwart De Edimax IC-3116W 720p draadloze netwerkcamera is een veelzijdige toezichtcamera die ideaal is voor het houden van toezicht op uw huis, winkel of fabriek, zowel overdag als 's nachts. Dankzij de Plug-n-View technologie van Edimax is er geen ingewikkelde setup nodig en kunt u de camera eenvoudig verbinden met de cloud en op afstand bekijken vanaf een smartphone, tablet of laptop. Motion-triggered snapshots en opnames naar e-mail zorgen ervoor dat u elke criminele activiteit vastlegt. De IC-3116W wordt geleverd met een draadloze interface die de installatie eenvoudig maakt voor alle thuis/winkel/fabriek toezichtapplicaties.

  Plug-n-View voor 24/7 eenvoudig toezicht op afstand
  Edimax Plug-n-View technologie maakt het eenvoudig om overal en altijd toezicht te houden op uw opslagplaats, garage, winkel, fabriek of andere eigendommen. Dankzij de Plug-n-View technologie kunt u uw netwerkcamera met enkele eenvoudige stappen verbinden met de cloud en op afstand toegang krijgen tot de camera via een smartphone, tablet of computer, waar u ook bent.

  Nachtzicht
  Met een lichtsensor, beeldsensor en IR LED's voldoet de IC-3116W aan al uw beveiliging en surveillance behoeften, zelfs in schemerige omgevingen. En met de automatische ICR (IR Cut Filter Removal) wordt infraroodlicht overdag uitgefilterd en 's nacht doorgelaten, dit garandeert de video kleurkwaliteit in tegenstelling tot andere IP camera's.

  Door beweging geactiveerde momentopnames & opnames
  Door het krachtige ingebouwde bewegingsdetectiesysteem bent u altijd verzekerd van bewijs als er een criminele gebeurtenis plaatsvindt. U kunt vooraf een gebied binnen het bereik definiëren voor bewegingsdetectie: als er vervolgens beweging wordt gedetecteerd in het gespecificeerde gebied, maakt de netwerkcamera direct een snapshot of videobeeld van de betreffende gebeurtenis.

  Hoge kwaliteit video's
  De Edimax IC-3116W is voorzien van een brede 2.2mm lens met een diagonale kijkhoek van 69 graden. Hierdoor is de camera geschikt om beelden vast te leggen van een groot gebied met slechts één enkele netwerkcamera. Dankzij de megapixel CMOS sensor, kan deze camera 720p (1280 x 720) video's vastleggen met een framesnelheid van 24 frames per seconde.

  SOFTWARE EIGENSCHAPPEN
  • Eenvoudig bewaken op afstand via iPhone, iPad, Android, PC en Mac
  • Hoge snelheid H.264 & MJPEG video compressie
  • Bewegingsdetectie
  • Stuurt snapshots naar e-mail en FTP van een waargenomen beweging
  • Opname van voor en na de waargenomen beweging
  • De viewer-software geeft gelijktijdig toegang tot 16 netwerkcamera's
  • Handmatige opnames of op schema/cyclus
  € 72,99 * incl. BTW
 • HD Pan-Tilt IP Camera Binnen 720P Wit HD Pan-Tilt IP Camera Binnen 720P Wit Installeer deze IP-camera van de volgende generatie in uw woning en waak over uw eigendommen. De camera beschikt over niets minder dan HD-videokwaliteit en neemt tegelijkertijd minder bandbreedte in beslag, dankzij H.264-compressietechnologie. Het installeren en programmeren duurt slechts enkele minuten met de gratis app (momenteel beschikbaar voor iOS, Android en WP). De camera dekt bijna 100% van het gebied, dankzij een groot kantel- en zwenkbereik. Nachtzicht en twee-wegs audio maken de camera geschikt voor observatie op afstand (baby’s, ouderen etc.). € 80,99 * incl. BTW
 • 2,4 GHz Draadloze Camera Binnen VGA Zwart 2,4 GHz Draadloze Camera Binnen VGA Zwart Breid uw König SAS-TRANS6x digitale, draadloze camerasysteem uit met een extra camera voor binnen en waak over uw eigendommen vanuit verschillende hoeken. De camera biedt een zeer scherp en stabiel beeld, nauwkeurige bewegingsdetectie met PIR-sensor, en is tevens voorzien van IR-LED’s die nachtzicht mogelijk maken. € 80,99 * incl. BTW
 • HD Pan-Tilt IP-Camera Binnen 1280x720 Wit HD Pan-Tilt IP-Camera Binnen 1280x720 Wit Waak over uw woning en over alles wat u dierbaar is met deze König IP-camera voor binnen. Zo weet u op ieder moment exact wat er gaande is.
  Dankzij de mogelijkheid om de camera te draaien en te kantelen (pan-tilt-functie) kunt u met uw smartphone de hele kamer observeren. De opties om zelf vooraf ingestelde posities aan te maken of de IP-camera automatisch te laten draaien, maken het u daarbij gemakkelijker dan ooit.
  De camera maakt rechtstreeks verbinding met uw router: een in-app wizard leidt u stap voor stap door de instellingen heen. De installatie duurt zo slechts enkele minuten, zonder dat er netwerkkabel of enige technische kennis voor nodig is.
  € 90,99 * incl. BTW
 • 2,4 GHz Draadloze Camera Buiten VGA Zwart 2,4 GHz Draadloze Camera Buiten VGA Zwart Extra camera voor uitbreiding van het König digitale draadloze camerasysteem (SEC-TRANS60) voor videosurveillance vanuit verschillende hoeken. De camera biedt een zeer scherp en stabiel beeld en is ook uitgerust met nachtzicht. € 99,99 * incl. BTW
 • HD IP Camera Buiten 720P Metaal HD IP Camera Buiten 720P Metaal Installeer de IP-camera bij uw woning en bewaak uw eigendommen.
  De camera is gemakkelijk te installeren en vereist geen ingewikkelde configuratie: hij werkt eenvoudig door middel van plug & play. Er is een gratis app beschikbaar op Google Play en de Apple App Store. Met deze uCare Cam-app kunt u overal en altijd de camerabeelden bekijken op uw smartphone of ander mobiel apparaat. Als de camera beweging detecteert, ontvangt u een e-mailbericht. Het beeldmateriaal kan op elk gewenst moment worden teruggespoeld.
  € 99,99 * incl. BTW
 • HD Pan-Tilt IP Camera Binnen 720P Zwart HD Pan-Tilt IP Camera Binnen 720P Zwart Installeer de IP-camera in uw woning en bewaak uw eigendommen.
  De camera is gemakkelijk te installeren en vereist geen ingewikkelde configuratie: hij werkt eenvoudig door middel van plug & play. Er is een gratis app beschikbaar op Google Play en de Apple App Store. Met deze uCare Cam-app kunt u overal en altijd de camerabeelden bekijken op uw smartphone of ander mobiel apparaat. Als de camera beweging detecteert, ontvangt u een e-mailbericht. Uitgerust met pan-tilt-functie, waardoor u de camera zowel verticaal als horizontaal op afstand kunt bewegen. De camera is voorzien van twee-wegs audio waardoor deze ook geschikt is om te worden gebruikt als babyfoon.
  € 109,99 * incl. BTW
 • HD Pan-Tilt IP Camera Binnen 720P Wit HD Pan-Tilt IP Camera Binnen 720P Wit Installeer de IP-camera in uw woning en bewaak uw eigendommen.
  De camera is gemakkelijk te installeren en vereist geen ingewikkelde configuratie: hij werkt eenvoudig door middel van plug & play. Er is een gratis app beschikbaar op Google Play en de Apple App Store. Met deze uCare Cam-app kunt u overal en altijd de camerabeelden bekijken op uw smartphone of ander mobiel apparaat. Als de camera beweging detecteert, ontvangt u een e-mailbericht. Uitgerust met pan-tilt-functie, waardoor u de camera zowel verticaal als horizontaal op afstand kunt bewegen. De camera is voorzien van twee-wegs audio waardoor deze ook geschikt is om te worden gebruikt als babyfoon.
  € 109,99 * incl. BTW
 • IP-Camera VGA Wit IP-Camera VGA Wit Vraagt u zich af wat uw baby de hele dag doet? Wilt u elk moment opnemen en geen lachje missen? De Edimax IC-3210W is een draadloze camera met draagbaar ontwerp zodat u elk dierbaar moment kunt vastleggen. U kunt uw kleintje troosten met de twee-weg audio en elk moment kijken met het infrarood nachtzicht, of u zich nu in de kamer naast uw baby bevindt of aan de andere kant van de wereld.

  Draagbaar ontwerp met magnetische muursteun
  De IC-3210W camera kan draagbaar zijn of worden bevestigd via de magnetische muursteun voor de flexibiliteit om een kijkje te nemen als de kinderen of huisdieren in huis spelen.

  Direct monitoren met eenvoudig beschikbare batterijen
  100% draadloos door het gebruik van batterijen en de magnetische steun. Geen kabels in uw huis en kan direct gebruikt worden met AA batterijen.

  Draadloos & zonder gevaar in uw huis
  Hang de camera op als uw baby kruipt, uw huisdieren rondrennen of ouderen in huis zijn, om een beter idee te krijgen van wat u wilt bekijken.

  Cloud storage zonder een seconde te missen
  Flexibele mogelijkheden voor opslag. Opnames kunnen worden opgeslagen op MicroSD, SDHC, GoogleDrive of Dropbox.*  Track Activity with Wired Power
  The IC-3210W provides wired USB power with adjustable stand holder for tracking your home activity.

  Wired-to-Wireless DIY Home Security
  To help you build more efficient and convenient home security, the IC-3210W provides the combination of wired USB power with adjustable stand holder or 100% wireless battery-powered operation with magnetic wall mount.  Accompanies You Throughout the Day and Night
  The IC-3210W’s IR LED has also been upgraded for enhanced night vision up to 3 meters revealing every detail even in darkness. 24/7 remote monitoring your home from anywhere.


  Live and Talk to Your Love Ones
  Each IC-3210W is equipped with a speaker and microphone for two-way audio communication with family or employees no matter you are.  Een gateway ondersteunt tot vier IC-3210W camera's
  DIY thuis bewakingssysteem zonder installatiekosten of maandelijkse kosten en met eenvoudige smartphone installatie.
  € 139,99 * incl. BTW
 • HD IP-Camera Buiten 1280x720 Aluminium HD IP-Camera Buiten 1280x720 Aluminium De Edimax IC-9110W is een innovatieve netwerk buitencamera met een uniek tweedelig ontwerp dat bestaat uit een netwerk buitencamera en een indoor Wi-Fi unit, dit biedt u de vrijheid om de camera te plaatsen waar u deze ook nodig hebt. Het is een veelzijdige toezichtcamera die ideaal is voor het houden van toezicht op uw huis, winkel of fabriek, zowel overdag als 's nachts. Dankzij de Plug-n-View technologie van Edimax is er geen ingewikkelde setup nodig en kunt u de camera eenvoudig verbinden met de cloud en op afstand bekijken vanaf een smartphone, tablet of laptop.

  De IC-9110W is ook voorzien van een bewegingsdetectiesysteem en een ingebouwd microSD/SDHC-kaartslot. De bewegingsdetectie kan worden ingesteld voor door de gebruiker ingestelde gebieden. Door bewegingsdetectie geactiveerde opnames zorgen ervoor dat u iedere illegale of verdachte activiteit vastlegt, en de draadloze gebruikersinterface zorgt voor eenvoudige installatie en toezicht.


  Innovatieve netwerk buitencamera met indoor Wi-Fi unit
  Het slimme en veilige ontwerp bevat een indoor Wi-Fi unit die u kunt verbinden met uw router, en een buitencamera die verbinding maakt met de Wi-Fi unit met slechts één kabel. Hierdoor hebt u meer vrijheid als u uw camera buiten plaatst. De camera heeft een IP-66 beschermingsgraad voor water & stof en een vandaalbestendige steun. De indoor hoofdunit is ook voorzien van een microSD-kaartslot voor de opslag.


  Plug-n-View voor 24/7 eenvoudig toezicht op afstand
  Edimax Plug-n-View technologie maakt het eenvoudig om overal en altijd toezicht te houden op uw opslagplaats, garage, winkel, fabriek of andere eigendommen. Dankzij de Plug-n-View technologie kunt u uw netwerkcamera binnen enkele eenvoudige stappen verbinden met de cloud en op afstand toegang krijgen tot de camera via een smartphone, tablet of computer, waar u ook bent.
  Edimax IC-9110W HD Wi-Fi Mini Outdoor Network Camera, Day & Night, EdiView II, easy remote monitoring


  Nachtzicht
  Met een lichtsensor, beeldsensor en 20 infrarood LED's, is de IC-9110W goed uitgerust om aan buitenbewaking en toezicht behoeften te voldoen - zelfs in omstandigheden met weinig licht en tijdens de nacht. En met de automatische ICR (IR Cut Filter Removal) wordt infraroodlicht overdag uitgefilterd (en 's nacht doorgelaten), dit garandeert uitstekende video kleurkwaliteit op elk moment.  Door bewegingsdetectie geactiveerde opnames
  Het krachtige ingebouwde bewegingsdetectiesysteem, met vooraf ingestelde detectie gebieden, biedt gemoedsrust dat u alle illegale activiteiten vastlegt. De netwerkcamera zal onmiddellijk een video opname van de gebeurtenis maken – en de gegevens opslaan op een microSD/SDHC-kaart of het automatisch versturen via e-mail of ftp.


  Push notificaties met videowaarschuwingen
  Ondersteunt push notificaties met videowaarschuwingen van gebeurtenissen. Zodra de bewegingsdetectie wordt geactiveerd start de IC-9110W een video opname op de microSD-kaart en verstuurt het een push notificatie naar uw mobiele apparaten, of verstuurt het een e-mail met de opname van de gebeurtenis.

  Hoge kwaliteit video's
  De IC-9110W is ontworpen met een brede F2.0 lens, deze lens dekt een indrukwekkende diagonale kijkhoek van 139 graden. Dankzij de megapixel CMOS sensor, kan de netwerkcamera 720p (1280 x 720) video's vastleggen met een framesnelheid van 30 frames per seconde.


  IP66 waterdicht voor buitenshuis gebruik
  De IC-9110W buitenbehuizing is gemaakt van stevig metaal en heeft een IP66 beschermingsgraad die de camera beschermd tegen vuil en regen. Een steun met kabeldoorvoer beschermt de kabels tegen beschadigingen of demontage en zorgt voor een nette installatie.


  MicroSD/SDHC-kaartslot voor lokale opslag*
  Een ingebouwd microSD/SDHC-kaartslot ondersteunt kaarten tot 32GB voor lokale opslag en back-up.
  *MicroSD met minimaal 8GB capaciteit aanbevolen. Minder dan 2GB capaciteit wordt niet ondersteunt.

  SOFTWARE FUNCTIES •Eenvoudig bewaken op afstand via iPhone, iPad, Android, PC en Mac
  •High-speed H.264 & MJPEG videocompressie
  •Push notificaties met videowaarschuwingen als er beweging waargenomen wordt, voor een betere bewaking dan met alleen snapshots
  •Bewegingsdetectie video's naar SD-kaart, ftp of e-mail
  •Opname van voor en na de waargenomen beweging
  •De viewer-software geeft gelijktijdig toegang tot 16 netwerkcamera's
  •Handmatige opnames of op schema/cyclus
  € 159,99 * incl. BTW
 • IP-Camera VGA Wit/Zwart IP-Camera VGA Wit/Zwart The IC-3210W is an indoor security camera featuring two-way audio, sound-detection with video alerts, and enhanced night vision so you can capture precious moments from every angle in better detail. You can soothe your little one through the camera and see and talk back at any time, whether you’re in the next room or on the other side of the world.

  Track Activity with Wired Power
  The IC-3210W provides wired USB power with adjustable stand holder for tracking your home activity.

  Wired-to-Wireless DIY Home Security
  To help you build more efficient and convenient home security, the IC-3210W provides the combination of wired USB power with adjustable stand holder or 100% wireless battery-powered operation with magnetic wall mount.

  Accompanies You Throughout the Day and Night
  The IC-3210W’s IR LED has also been upgraded for enhanced night vision up to 3 meters revealing every detail even in darkness. 24/7 remote monitoring your home from anywhere.

  Live and Talk to Your Love Ones
  Each IC-3210W is equipped with a speaker and microphone for two-way audio communication with family or employees no matter you are.

  One Gateway Supports Four IC-3210W Cameras
  DIY home monitoring system, without installation fees or monthly charges and easy smartphone setup.

  The IC-3210WK camera kit comes with 2 IC-3210W cameras and one indoor main unit.
  € 189,99 * incl. BTW
 • HD Pan-Tilt IP-Camera Binnen 1280x720 Wit HD Pan-Tilt IP-Camera Binnen 1280x720 Wit De Edimax IC-7113W 720p HD pan- en tilt netwerkcamera is een veelzijdig surveillance-apparaat dat ideaal is voor het houden van toezicht op uw huis, winkel of fabriek, zowel overdag als 's nachts. Dankzij de Plug-n-View technologie van Edimax is er geen ingewikkelde setup nodig en kunt u de camera eenvoudig verbinden met de cloud en op afstand bekijken vanaf een smartphone, tablet of laptop.

  De IC-7113W is voorzien van een bewegings- en geluidsdetectiesysteem, tweerichtingsaudio, ingebouwde microfoon en speaker, keuze uit verschillende slaapliedjes, temperatuur- en vochtigheidssensor en een micro SD/SDHC-kaartslot. De door beweging of geluid getriggerde opname zorgt ervoor dat u iedere illegale of verdachte activiteit vastlegt, en de draadloze gebruikersinterface zorgt voor eenvoudige installatie en toezicht. Met de EdiView II smartphone app kunt u uw smartphone of tablet transformeren in een babyfoon of mobiele bewaking.

  Plug-n-View voor 24/7 eenvoudig toezicht op afstand
  Edimax Plug-n-View technologie maakt het eenvoudig om overal en altijd toezicht te houden op uw tuin, garage, winkel, fabriek of andere eigendommen. Dankzij de Plug-n-View technologie kunt u uw netwerkcamera binnen enkele eenvoudige stappen verbinden met de cloud en op afstand toegang krijgen tot de camera via een smartphone, tablet of computer, waar u ook bent.


  Nachtzicht
  Met een lichtsensor, beeldsensor en 8 infrarood LED's, is de IC-7113W goed uitgerust om aan indoor bewaking en toezicht behoeften te voldoen - zelfs in omstandigheden met weinig licht en tijdens de nacht. En met de automatische ICR (IR Cut Filter Removal) wordt infraroodlicht overdag uitgefilterd (en 's nacht doorgelaten), dit garandeert uitstekende video kleurkwaliteit op elk moment.  Gemotoriseerde pan & tilt
  Met een pan- en tiltfunctie met kijkhoeken van ±355 graden horizontaal en ±120 graden verticaal, biedt deze Edimax netwerkcamera u een breder kijkveld dan de gemiddelde netwerkcamera. U kunt de pan- en tiltfunctie van de camera op afstand bedienen via een webbrowser en de smartphone app.


  Door bewegingsdetectie getriggerde opname
  Het krachtige ingebouwde multi-area detectiesysteem verzekert u ervan dat u bewijs heeft van elke ongebruikelijke activiteit. U kunt vooraf meerdere plekken instellen in het bewaakte gebied. Indien er beweging wordt waargenomen in een gespecificeerd gebied, start de netwerkcamera direct met opnemen van videobeelden van de gebeurtenis - hierbij wordt de data opgeslagen op een micro SD/SDHC-kaart of automatisch verzonden naar een email of ftp-adres.


  Geluidsdetectie getriggerde snapshots & opnames
  De IC-7113W is tevens voorzien van geluidsdetectiemogelijkheden met een ingebouwde microfoon. Wanneer een geluid wordt waargenomen maakt de netwerkcamera onmiddellijk een video-opname van de gebeurtenis, net als met de bewegingsdetectiefunctie, en bewaart de bestanden op een Micro SD/SDHC-kaart of verstuurt de opname naar een e-mailadres of ftp-server. Geïntegreerd geluid biedt een extra beveiligingsniveau naast de bewegingsdetectie en visuele waarneming, het bied kritieke informatie over een situatie, real-time of na de gebeurtenis, in het bijzonder in scenario's waar gebeurtenissen plaatsvinden buiten het zicht van de camera. De geluiden van een huilende baby, een blaffende hond, het breken van een raam of deur of andere verdachte geluiden worden geregistreerd, zelfs in situaties waar de gebeurtenis niet kan worden gezien.
  Pushmeldingen & videowaarschuwingen
  Pushmeldingen worden verstuurd door de geluids- of bewegingsdetectiefunctie. Als een detectie systeem wordt geactiveerd verstuurt de IC-7113W snapshots of videowaarschuwingen naar een e-mailadres of micro SD-kaart. Als de camera ooit offline gaat worden er ook pushmeldingen verstuurd als de camera weer online komt, dit om gebruikers op de hoogte te houden van alle ongebruikelijke activiteiten.


  Two-way audio
  De netwerkcamera is voorzien van een luidspreker en microfoon voor tweeweg audio-ondersteuning, hierdoor kunt u op afstand communiceren met de locatie waar de camera zich bevindt. U kunt bijvoorbeeld uw baby troosten met uw stem of een alarm activeren ter afschrikking - een cruciale, kostenbesparende en mogelijk zelfs levensreddende extra beveiligingsfunctie. Het volume van de speaker kan worden aangepast met de smartphone app of webgebaseerde interface.


  Akoestische Echo-vermindering
  De akoestische echoverminderingsfunctie van de IC-7113W’s garandeert een kraakheldere geluidskwaliteit tijdens tweerichtings audiocommunicatie. De huidige ' echo cancellation' technologie die veelal gevonden wordt in telefonie en VoIP-systemen biedt een nieuw niveau van geluidskwaliteit voor netwerkcamera's voor thuisgebruik en stelt u in staat om te luisteren, te spreken en op afstand te communiceren met de plek waar de camera geplaatst is zonder dat de kwaliteit van het geluid onderbrekingen of problemen veroorzaakt. Als bewakinginstrument voor uw huis of voor toezicht op uw kind, biedt de IC-7113W het hoogste niveau en laat u niets missen van wat er gebeurt.


  Ingebouwde slaapliedjes
  Speel de ingebouwde slaapliedjes af met gebruik van de smartphone app of webbased UL om uw kindje te laten slapen. Extra slaapliedjes, liedjes of verhaaltjes, of zelfs een opname van mama's stem dop de externe micro SD-kaart kunnen teven worden afgespeeld voor uw kinderen via de speaker. Het volume van de speaker kan worden aangepast met de smartphone app of webgebaseerde interface.
  Temperatuur- en vochtigheidsdetectie en waarschuwingen
  De ingebouwde temperatuur- en vochtigheidssensors geven een een live beeld van de status van de omgevingsfactoren op de smartphone en webbased interface. Als de temperatuur of vochtigheid te hoog of te laag zijn, dan kan de netwerkcamera tevens waarschuwingen versturen of email zodat uw omgeving zo comfortabel mogelijk blijft voor u en uw gezin.
  Hoge kwaliteit video's
  De IC-7113W is ontworpen met een brede F2.0 lens, deze lens dekt een indrukwekkende diagonale kijkhoek van 78 graden. Dankzij de megapixel CMOS sensor, kan de netwerkcamera 720p (1280 x 720) video's vastleggen met een framesnelheid van 30 frames per seconde.  MicroSD/SDHC-kaartslot voor lokale opslag
  Een ingebouwde Micro SD/SDHC-kaartslot ondersteunt kaarten tot 32GB voor lokale opslag en back-up.
  * Minimaal 8 GB microSD aanbevolen, minder dan 2 GB wordt niet ondersteund.

  SOFTWARE FUNCTIES •Eenvoudig bewaken op afstand via iPhone, iPad, Android, PC en Mac
  •High-speed H.264 & MJPEG videocompressie
  •Pushmeldingen met videowaarschuwingen als er beweging en geluid waargenomen wordt, voor een betere bewaking dan met alleen snapshots
  •Pushmeldingen voor temperatuur- en vochtigheidswaarschuwingen als de waarden boven het ingestelde niveau komen
  •Bewaar video's van gebeurtenissen op een micro-SD kaart, FTP of e-mail
  •Vooraf en achteraf opnemen bij bewegingsdetectie
  •De viewer-software geeft gelijktijdig toegang tot 16 netwerkcamera's
  •Handmatige opnames of op schema/cyclus
  € 209,99 * incl. BTW

Beveiligingscamera

Bent u op zoek naar een goede beveiligingscamera om bijvoorbeeld uw woning te beschermen? Bekijk dan eens complete assortiment echte beveiligingscamera’s en dummy camera’s. Wij hebben een groot aanbod in verschillende soorten camera beveiliging. Hierbij moet u denken aan onder andere, IP camera’s, buiten & binnen camera’s, Verbogen camera’s en draadloze camera’s. Onder deze camera’s vindt u camera’s die geschikt zijn voor zowel overdag als in de nacht op te nemen.

 

Tegenwoordig is het een pré om uw woning goed te beschermen tegen inbraak. Camerabeveiliging is een van de belangrijkste hulpmiddelen om inbraak te voorkomen.

 

SPY camera en verborgen camera's

Wij leveren ook spy camera’s, wilt u uw woning of bedrijfsruimte op een discrete of onopvallende van camera bewaking voorzien? Bekijk dan eens de spy camera’s of verborgen camera’s op onze website. Op deze manier kunt u alles goed in de gaten houden zonder dat iemand door heeft dat hij of zij gefilmd word.

 

IP camera’s

Iedereen kan tegenwoordig zonder al te veel moeite zijn huis, bedrijf of bijgebouwen voorzien van camera beveiliging en deze beelden op afstand bekijken. Dit wordt veelal gedaan door middel van een IP camera. Deze camera’s zijn in uw eigen thuis of bedrijfsnetwerk te instaleren. Op deze manier kunt u te allen tijde via bijvoorbeeld uw smart Phone bij de camera beelden. Voor dit type camera’s zijn veel verschillende soorten software en applicaties te verkrijgen met bijvoorbeeld opname functies of meldingen bij bewegingen. Uiteraard moet de camera deze optie dan wel ondersteunen.

 

Wilt u uw woning beter beschermen tegen inbraak? Bestel dan bij klikenbestel.nl gemakkelijk en snel een beveiligingscamera. Onze producten zijn altijd uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 16.00 besteld wordt het de zelfde dag nog bij Post NL aangeboden en wordt uw bestelling de volgende werkdag al bij u thuis bezorgd.

 

Heeft u vragen over onze camera’s? of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer 088 123 03 45 of stuur een e-mail naar info@klikenbestel.nl