HD IP-Camera Binnen 1280x720 Wit/Zwart

HD IP-Camera Binnen 1280x720 Wit/Zwart

HD IP-Camera Binnen 1280x720 Wit/Zwart
De Edimax IC-3140W 720p draadloze netwerkcamera is een veelzijdige toezichtcamera die ideaal is voor het houden van toezicht op uw huis, winkel of fabriek, zowel overdag als 's nachts. Dankzij de Plug-n-View technologie van Edimax is er geen ingewikkelde setup nodig en kunt u de camera eenvoudig verbinden met de cloud en op afstand bekijken vanaf een smartphone, tablet of laptop.

De IC-3140W is voorzien van tweeweg audio, een beweging & geluid detectiesysteem, ingebouwde microfoon & luidspreker en een MicroSD/SDHC kaartslot. Bewegingsdetectie kan worden geconfigureerd voor door de gebruiker gedefinieerde gebieden en gebruikt een passieve infrarood sensor (PIR). Door bewegings- en geluidsdetectie gemaakte opnames zorgen ervoor dat u iedere illegale of verdachte activiteit vastlegt, en de draadloze gebruikersinterface zorgt voor eenvoudige installatie en toezicht.


Plug-n-View voor 24/7 eenvoudig toezicht op afstand
Edimax Plug-n-View technologie maakt het eenvoudig om overal en altijd toezicht te houden op uw opslagplaats, garage, winkel, fabriek of andere eigendommen. Dankzij de Plug-n-View technologie kunt u uw netwerkcamera met enkele eenvoudige stappen verbinden met de cloud en op afstand toegang krijgen tot de camera via een smartphone, tablet of computer, waar u ook bent.


Nachtzicht
Met een lichtsensor, beeldsensor en vier infrarode LED's, is de IC-3140W goed uitgerust om aan indoor bewaking en toezicht behoeften te voldoen - zelfs in omstandigheden met weinig licht en tijdens de nacht. En met de automatische ICR (IR Cut Filter Removal) wordt infraroodlicht overdag uitgefilterd (en 's nacht doorgelaten), dit garandeert uitstekende video kleurkwaliteit op elk moment.


PIR & bewegingsdetectie gemaakte opnames
Het krachtige ingebouwde bewegingsdetectiesysteem, met vooraf ingestelde detectie gebieden en passieve infrarood (PIR) temperatuursensor, biedt gemoedsrust dat u alle illegale activiteiten vastlegt. De PIR sensor detecteert beweging via infrarode straling veroorzaakt door temperatuurveranderingen en wanneer een beweging wordt gedetecteerd, de netwerkcamera maakt onmiddellijk een video opname van de gebeurtenis – het bewaart de gegevens op een MicroSD/SDHC-kaart of verstuurd ze automatisch via email of ftp.


Geluidsdetectie gestarte opnames
De IC-3140W is ook voorzien van geluidsdetectie mogelijkheden met een ingebouwde microfoon. Wanneer een geluid wordt gedetecteerd maakt de netwerkcamera onmiddellijk een video opname van de gebeurtenis, net als met de bewegingsdetectie, en bewaart het de bestanden op een MicroSD/SDHC-kaart of verstuurt het de bestanden via email of ftp. Geïntegreerd geluid biedt een extra beveiligingsniveau naast de bewegingsdetectie en visuele waarneming, het bied kritieke informatie over een situatie, real-time of na de gebeurtenis, in het bijzonder in scenario's waar gebeurtenissen plaatsvinden buiten het zicht van de camera. De geluiden van brekende ramen, deuren of een andere verdachte geluiden kunnen nog steeds worden geregistreerd, zelfs in situaties waar de gebeurtenis niet kan worden gezien.


Push notificaties & videowaarschuwingen
Push notificaties worden verstuurd door de PIR, geluids- of bewegingsdetectie, en als een detectie systeem wordt geactiveerd verstuurd de IC-3140W videowaarschuwingen naar een email adres of microSD-kaart. Als de camera ooit offline gaat worden er ook push notificaties verstuurd als de camera weer online komt, dit om gebruikers op de hoogte te houden van alle ongebruikelijke activiteiten.


Tweeweg audio
De netwerkcamera is voorzien van een luidspreker en microfoon voor tweeweg audio ondersteuning, hierdoor kunt u op afstand communiceren op de locatie van de camera, of een afschrikkend alarm activeren - een cruciale, kostenbesparende en mogelijk zelfs levensreddende extra beveiligingsfunctie.


Hoge kwaliteit video's
De IC-3140W is ontworpen met een brede F2.0 lens, deze lens dekt een indrukwekkende diagonale kijkhoek van 78 graden. Dankzij de megapixel CMOS sensor, kan de netwerkcamera 720p (1280 x 720) video's vastleggen met een framesnelheid van 24 frames per seconde.MicroSD/SDHC-kaartslot voor lokale opslag
Een ingebouwde MicroSD/SDHC-kaartslot ondersteunt kaarten tot 32GB voor lokale opslag en back-up.SOFTWARE FUNCTIES
•Eenvoudig bewaken op afstand via iPhone, iPad, Android, PC en Mac
•Hoge snelheid H.264 & MJPEG video compressie
•Bewegings- en geluidsdetectie video naar SD-kaart, ftp of email
•Opname van voor en na de waargenomen beweging
•De viewer-software geeft gelijktijdig toegang tot 16 netwerkcamera's
•Handmatige opnames of op schema/cyclus
€ 114,99 incl. 21% BTW
€ 114,99 incl. 21% BTW

Kenmerken
  • Valueline
  • IC-3140W
  • 210 mm x 105 mm x 200 mm (l x b x h)
  • 4717964700322