HD Pan-Tilt IP-Camera Binnen 1280x720 Wit

HD Pan-Tilt IP-Camera Binnen 1280x720 Wit

HD Pan-Tilt IP-Camera Binnen 1280x720 Wit
De Edimax IC-7112W 720p HD pan- en tilt netwerkcamera is een veelzijdig surveillance-apparaat dat ideaal is voor het houden van toezicht op uw huis, winkel of fabriek, zowel overdag als 's nachts. Dankzij de Plug-n-View technologie van Edimax is er geen ingewikkelde setup nodig en kunt u de camera eenvoudig verbinden met de cloud en op afstand bekijken vanaf een smartphone, tablet of laptop.

De IC-7112W is voorzien van een bewegingsdetectiesysteem en een ingebouwde micro SD/SDHC-kaartslot. De door beweging getriggerde opname zorgt ervoor dat u iedere illegale of verdachte activiteit vastlegt, en de draadloze gebruikersinterface zorgt voor eenvoudige installatie en toezicht. Met de EdiLife smartphone app, is de IC-7112W onderdeel van het Edimax smart home solution concept.


Plug-n-View voor eenvoudig 24-uurs toezicht op afstand
De Edimax Plug-n-View technologie maakt het eenvoudig om overal en altijd toezicht te houden op uw tuin, garage, winkel, fabriek of andere eigendommen. Dankzij de Plug-n-View technologie kunt u uw netwerkcamera binnen enkele eenvoudige stappen verbinden met de cloud en op afstand toegang krijgen tot de camera via een smartphone, tablet of computer, waar u ook bent.Nachtzicht
Met een lichtsensor, beeldsensor en 8 infrarood LED's, is de IC-7112W goed uitgerust om aan indoor bewaking en toezicht behoeften te voldoen - zelfs in omstandigheden met weinig licht en tijdens de nacht. En met de automatische ICR (IR Cut Filter Removal) wordt infraroodlicht overdag uitgefilterd (en 's nacht doorgelaten), dit garandeert uitstekende video kleurkwaliteit op elk moment.

Gemotoriseerde Pan & Tilt
Met een pan- en tiltfunctie met kijkhoeken van ±355 graden horizontaal en ±120 graden verticaal, biedt deze Edimax netwerkcamera u een breder kijkveld dan de gemiddelde netwerkcamera. U kunt de pan- en tiltfunctie van de camera op afstand bedienen via een webbrowser en de smartphone app.


Door bewegingsdetectie getriggerde opname
Het krachtige ingebouwde multi-area detectiesysteem verzekert u ervan dat u bewijs heeft van elke ongebruikelijke activiteit. U kunt vooraf meerdere plekken instellen in het bewaakte gebied. Indien er beweging wordt waargenomen in een gespecificeerd gebied, start de netwerkcamera direct met opnemen van videobeelden van de gebeurtenis - hierbij wordt de data opgeslagen op een micro SD/SDHC-kaart of automatisch verzonden naar een email of ftp-adres.


Pushmeldingen en videowaarschuwingen
Pushmeldingen worden verstuurd door de geluids- of bewegingsdetectiefunctie. Als een detectiesysteem wordt geactiveerd verstuurt de IC-7112W snapshots of video-alerts naar een e-mailadres of micro SD-kaart. Als de camera ooit offline gaat worden er ook push notificaties verstuurd als de camera weer online komt, dit om gebruikers op de hoogte te houden van alle ongebruikelijke activiteiten.


Hoge kwaliteit video's
De IC-7112W is ontworpen met een brede F2.0 lens, deze lens dekt een indrukwekkende diagonale kijkhoek van 78 graden. Dankzij de megapixel CMOS sensor, kan de netwerkcamera 720p (1280 x 720) video's vastleggen met een framesnelheid van 30 frames per seconde.


MicroSD/SDHC-kaartslot voor lokale opslag
Een ingebouwde Micro SD/SDHC-kaartslot ondersteunt kaarten tot 32GB voor lokale opslag en back-up.
*MicroSD met minimaal 8GB capaciteit aanbevolen. Minder dan 2GB capaciteit wordt niet ondersteunt.


SOFTWARE FUNCTIES
•Eenvoudig bewaken op afstand via iPhone, iPad, Android, PC en Mac
•High-speed H.264 & MJPEG videocompressie
•Push notificaties met videowaarschuwingen als er beweging waargenomen wordt, voor een betere bewaking dan met alleen snapshots
•Bewaar video's van gebeurtenissen op een micro-SD kaart, FTP of e-mail
•Vooraf en achteraf opnemen bij bewegingsdetectie
•De viewer-software geeft gelijktijdig toegang tot 16 netwerkcamera's
•Handmatige opnames of op schema/cyclus
€ 124,99 incl. 21% BTW
€ 124,99 incl. 21% BTW

Kenmerken
  • Valueline
  • IC-7112W
  • 273 mm x 130 mm x 185 mm (l x b x h)
  • 4717964700902