IP-Camera 1920x1080 Wit

IP-Camera 1920x1080 Wit

IP-Camera 1920x1080 Wit
De Edimax IC-5150W netwerkcamera met fisheye lens, biedt u een breder 180 graden panoramische weergave voor een efficiëntere beveiliging en toezicht op uw huis, winkel of fabriek, zonder de dode hoeken van traditionele netwerkcamera's met een standaard lens. Met de Edimax Plug-n-View technologie, is er geen sprake van een ingewikkelde set-up. U kunt de camera zonder enige problemen aansluiten op de cloud en op afstand de beelden bekijken via uw smartphone, tablet of laptop.

Met een ingebouwde microfoon, geluids-en bewegingsdetectie en een microSD/SDHC kaartslot, is de camera volledig aanpasbaar en perfect uitgerust om uw eigendommen te beschermen. De bewegingsdetectie kan worden ingesteld voor vooraf geselecteerde gebieden en zorgt in combinatie met de geluidsdetectiefunctie en de door geluid geactiveerde opnamefunctie, voor een krachtig beveiligingssysteem dat altijd paraat staat om enige verdachte activiteit vast te leggen. Installatie en toezicht, worden dankzij de intuïtieve draadloze interface een fluitje van een cent. Bekijk de grote weergave in 1080p Full HD en zorg ervoor dat u niets mist.

180o Panoramisch zicht zorgt voor meer dekking met minder
Ontworpen met een 180-graden breedhoek panoramische lens voor beter en breder zicht, en zonder de beperkingen van blinde vlekken en onhandige hoeken zoals bij normale Wi-Fi camera's. Native, ingebouwde dewarping maakt het beeld en video's plat tot één enkel gebruiksvriendelijk weergave in verschillende richtingen waar anders meerdere camera's voor nodig zouden zijn. Hiermee wordt op bandbreedte en opslagkosten bespaard. Krijg waar voor uw geld en uw beveiligingsbudget met een fisheye-camera die dezelfde dekking biedt als 2 tot 4 standaard camera's.
1080p Full HD afbeeldingen en video's
Hoogstaande kwaliteit en kraakheldere beelden met 1080 Full HD (1920 x 1080), met een 2 megapixel CMOS-sensor en opname met 30 frames per seconde. Een brede F2.0 lens beslaat een horizontale kijkhoek van 180-graden.Native Dewarping met “Normale" weergave
Ingebouwde dewarping en vervormingsreductie om afbeeldingen en video's te converteren naar een "normale" weergave, voor een betere bruikbaarheid en eenvoudig bekijken en afspelen.Gratis cloudopslag voor opnamen
Integreer en bewaar opnames en gebeurtenissen direct in de cloud in plaats van op een lokaal fysiek apparaat. Zo heeft u een realtime en externe back-up.ePTZ Beheer voor rijke details
Digitale pan, tilt & zoom op belangrijk gebieden om in detail in te zoomen terwijl de grotere weergave nog steeds wordt opgenomen.Wide Dynamic Range (WDR)
Uitgerust met een high-performance beeldsensor en een Wide Dynamic Range (WDR)-functie, zorgt de camera voor hoge kwaliteit beelden en gedetailleerde opnames zelfs in omstandigheden met weinig licht of een hoog contrast.Door bewegingsdetectie geactiveerde opnames
Het krachtige ingebouwde bewegingsdetectiesysteem, met vooraf ingestelde detectiegebieden, biedt de zekerheid dat u alle illegale activiteiten vastlegt. De netwerkcamera zal onmiddellijk een video-opname van de gebeurtenis maken – en de gegevens opslaan op een microSD/SDHC-kaart of deze automatisch versturen via e-mail of ftp.


Door geluid geactiveerde opnames
Voorzien van een geluidsdetectiesysteem en een ingebouwde microfoon. Wanneer een geluid wordt waargenomen maakt de netwerkcamera onmiddellijk een video-opname van de gebeurtenis, net als met de bewegingsdetectiefunctie, en bewaart de bestanden lokaal op een microSD/SDHC-kaart, of verstuurt de opname via e-mailadres of ftp. Geïntegreerd geluid biedt een extra beveiligingsniveau naast de bewegingsdetectie en visuele waarneming, het biedt kritieke informatie over een situatie, real-time of achteraf, in het bijzonder in scenario's waar gebeurtenissen plaatsvinden buiten het zicht van de camera. De geluiden van brekende ramen, deuren of een andere verdachte geluiden kunnen nog steeds worden geregistreerd, zelfs in situaties waar de gebeurtenis niet kan worden gezien.
Pushmeldingen & videowaarschuwingen
Pushmeldingen worden verstuurd door de geluids- of bewegingsdetectiefunctie. Als een detectiesysteem wordt geactiveerd verstuurt de camera een videowaarschuwing naar een e-mailadres of microSD-kaart. Als de camera ooit offline gaat worden er ook push notificaties verstuurd als de camera weer online komt, dit om gebruikers op de hoogte te houden van alle ongebruikelijke activiteiten.


Plug-n-View voor eenvoudig en 24/7 toezicht op afstand
Edimax Plug-n-View technologie maakt het eenvoudig om overal en altijd toezicht te houden op uw huis, garage, winkel, fabriek of andere eigendommen. Dankzij de Plug-n-View technologie kunt u uw netwerkcamera binnen enkele eenvoudige stappen verbinden met de cloud en op afstand toegang krijgen tot de camera via een smartphone, tablet of computer, waar u ook bent.microSD/SDHC-kaartslot voor lokale opslag
Een ingebouwde Micro SD/SDHC-kaartslot ondersteunt kaarten tot 32GB voor lokale opslag en back-up.


BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN •180-graden Panoramische weergave om blinde vlekken te elimineren en muur-tot-muur dekking te bieden die gelijk staat aan 2 - 4 standaard camera's.
•Full HD 1080p Video garandeert rijke details en heldere beeldkwaliteit voor streaming en opnames.
•Native Dewarping en afbeeldingsvervormings-reductie converteert beelden naar een "normale" weergave, voor een betere bruikbaarheid en eenvoudig monitoren en afspelen.
•Gratis cloudopslag voor opnames om opnames en gebeurtenissen direct op te slaan en te integreren in de cloud.
•ePTZ Digital Pan, Tilt & Zoom om in detail in te zoomen op gebieden terwijl de grotere weergave nog steeds wordt opgenomen.
•Wide Dynamic Range (WDR) om bij weinig licht en slechte lichtomstandigheden met hoge kwaliteit en scherpe details op te nemen.
•Multi-Area bewegings- en geluiddetectie bij waargenomen beweging of geluid start de camera met opnemen en stuurt de opname naar een e-mailadres of ftp-server.
•Pushmeldingen met videowaarschuwing zodra er beweging of geluid wordt waargenomen.
•Plug-n-View voor 24-uurs toezicht op afstand met gratis EdiView app op iPhone®, iPad® of Android® of EdiView computer software
•microSD/SDHC kaartslot voor lokale opslag.
•Draadloze & ethernet verbinding voor flexibele plaatsing en compatibiliteit met IEEE 802.11b/g/n producten.
•Eenvoudige set-up met smart EdiLife mobiele app en WPS-ondersteuning.


SOFTWARE FUNCTIES •Eenvoudig bewaken op afstand via iPhone, iPad, Android, PC en Mac
•High-speed H.264 & MJPEG videocompressie
•Bewegings- en geluidsdetectie video naar SD-kaart, ftp of email
•Opname van voor en na de waargenomen beweging
•De viewer-software geeft gelijktijdig toegang tot 16 netwerkcamera's
•Handmatige opnames of op schema/cyclus
€ 144,99 incl. 21% BTW
€ 144,99 incl. 21% BTW

Kenmerken
  • Valueline
  • IC-5150W
  • 147 mm x 97 mm x 195 mm (l x b x h)
  • 4717964701039