Pan-Tilt IP-Camera 1280x720 Donkergrijs

Pan-Tilt IP-Camera 1280x720 Donkergrijs

Pan-Tilt IP-Camera 1280x720 Donkergrijs
De IC-7110 serie pan en tilt netwerkcamera van Edimax is een veelzijdig surveillance-apparaat voor het bewaken van uw huis, zowel overdag als 's nachts. Dankzij de innovatieve Plug-n-View technologie van Edimax kunt u eenvoudig verbinding maken met de cloud en uw huis bekijken via een smartphone, tablet of laptop, ongeacht uw locatie. U kunt een groot gebied bekijken dankzij het pan- en tilt-ontwerp en de motion-triggered snapshot- en opnamefunctie zorgen ervoor dat u elke criminele activiteit vastlegt.

Edimax Plug-n-View
De Plug-n-View technologie van Edimax maakt het eenvoudig om overal en altijd uw huis, gezin, huisdieren en eigendommen in de gaten te houden. Dankzij Plug-n-View kunt u de Edimax netwerkcamera met enkele eenvoudige stappen verbinden met de cloud en op afstand toegang krijgen tot de camera via een smartphone, tablet of computer.

Nachtzicht
De ingebouwde IR (infrarood) LED's en lichtsensor maken de Edimax netwerkcamera ideaal voor het opnemen van scherpe en heldere beelden in matige lichtomstandigheden. Als het donker wordt, schakelt de camera automatisch over op night-vision modus en gaan de IR LED's branden om het kijkveld te verlichten zodat u verzekerd bent van videobeelden op kritieke momenten in daglicht en 's nachts.

Gemotoriseerde pan & tilt
Met een pan- en tiltfunctie met kijkhoeken van 355 graden horizontaal en 120 graden verticaal, biedt deze netwerkcamera u een breder kijkveld dan de gemiddelde netwerkcamera. U kunt deze camera instellen om automatisch een vooraf ingesteld pad te scannen, of zelfs de pan- en tiltfunctie op afstand te bedienen via de webbrowser of de Edimax software-utility.

Door beweging getriggerde snapshots en opname

Met de krachtige ingebouwde multi-area bewegingsdetectie bent u altijd verzekerd van bewijs als er een criminele gebeurtenis zou plaatsvinden. U kunt vooraf meerdere gebieden definiëren voor bewegingsdetectie. Als er vervolgens beweging wordt waargenomen in een van de gespecificeerde gebieden maakt de netwerkcamera direct een snapshot of videobeelden van de betreffende gebeurtenis.
€ 214,99 incl. 21% BTW
€ 214,99 incl. 21% BTW

Kenmerken
  • Neutrik
  • IC-7110W
  • 275 mm x 135 mm x 160 mm (l x b x h)
  • 4710700928622