Pan-Tilt IP-Camera Binnen 720x480 Wit

Pan-Tilt IP-Camera Binnen 720x480 Wit

Pan-Tilt IP-Camera Binnen 720x480 Wit
De Edimax IC-7001W pan en tilt netwerkcamera is een veelzijdig toezichtapparaat dat ideaal is voor het houden van toezicht op uw woning, zowel overdag als 's nachts. Dankzij de Plug-n-View technologie van Edimax is er geen ingewikkelde setup nodig en kunt u de camera eenvoudig verbinden met de cloud en op afstand bekijken vanaf een smartphone, tablet of laptop. De netwerkcamera kan dankzij het pan en tilt ontwerp een groot gebied bekijken en de motion-triggered snapshot naar e-mail functie zorgt ervoor dat u elke criminele activiteit vastlegt. De IC-7001W is voorzien van twee netwerk interfaces (fast ethernet & draadloos), waardoor het perfect is voor elke woningtoezicht applicatie.

Plug-n-View voor 24/7 eenvoudig toezicht op afstand
Edimax Plug-n-View technologie maakt het eenvoudig om overal en altijd toezicht te houden op uw huis, gezin, huisdieren en eigendommen. Dankzij de Plug-n-View technologie kunt u uw Edimax netwerkcamera met enkele eenvoudige stappen verbinden met de cloud en op afstand toegang krijgen tot de camera via een smartphone, tablet of computer, waar u ook bent.

Nachtzicht
De ingebouwde IR (infrarood) LED's en de lichtsensor zorgen ervoor dat deze Edimax netwerkcamera uitermate geschikt is voor het opnemen van scherpe en heldere video's onder slechte lichtomstandigheden. De camera schakelt automatisch naar de nachtzichtmodus en schakelt de IR LED's in om het bewaakte gebied te verlichten als het donker wordt, hierdoor wordt gewaarborgd dat u zowel overdag als 's nachts video's van kritieke momenten verkrijgt.

Gemotoriseerde pan & tilt
Met een pan- en tiltfunctie met kijkhoeken van ±355 graden horizontaal en ±120 graden verticaal, biedt deze Edimax netwerkcamera u een breder kijkveld dan de gemiddelde netwerkcamera. U kunt de pan- en tiltfunctie van de camera op afstand bedienen via een webbrowser en de smartphone app.

Motion-triggered snapshots-of-opname naar e-mail
Door het krachtige ingebouwde multi-area bewegingsdetectiesysteem in deze netwerkcamera bent u altijd verzekerd van bewijs van een criminele gebeurtenis. U kunt vooraf meerdere gebieden binnen het bereik definiëren voor bewegingsdetectie: als er vervolgens beweging wordt gedetecteerd in de gespecificeerde gebieden, maakt de netwerkcamera direct snapshots of videobeelden van de betreffende gebeurtenis.

SOFTWARE FUNCTIES
• Eenvoudig bewaken op afstand via iPhone, iPad, Android, PC en Mac
• Biedt multi-area bewegingsdetectie
• Start met opnemen zodra er een beweging wordt waargenomen
• Stuurt snapshots naar e-mail en FTP van een waargenomen beweging
€ 88,99 incl. 21% BTW
€ 88,99 incl. 21% BTW

Kenmerken
  • Televés
  • IC-7001W
  • 285 mm x 120 mm x 180 mm (l x b x h)
  • 4710700929827