Beveiligingssets

Beveiligingssets

 • Digitale Draadloze Camera Set 2.4 Ghz - 1x Camera Digitale Draadloze Camera Set 2.4 Ghz - 1x Camera Het draadloze beveiligingssysteem stelt mensen in staat te waken over hun eigendommen. Het geavanceerde 2,4 GHz gecodeerde signaal vermindert storing, zorgt voor privacy en is geschikt voor gebruik over lange afstanden. De zeven inch LCD-monitor ondersteunt maximaal vier camera's en heeft een ingebouwde digitale videorecorder. De camera biedt een zeer scherp en stabiel beeld en is ook uitgerust met nachtzicht.
  Het beveiligingssysteem kan worden uitgebreid met extra camera-apparaten van de SEC-TRCAM40-serie.
  € 164,99 * incl. BTW
 • Digitale Draadloze Camera Set 2.4 Ghz - 1x Camera Digitale Draadloze Camera Set 2.4 Ghz - 1x Camera Draadloze observatieset om kijken op afstand mogelijk te maken. De recorder met 4 kanalen en geïntegreerde 7” LCD-monitor wordt geleverd met een RJ45-dongel om de recorder te verbinden met een bestaand netwerk dat mobiel bekijken ondersteunt via een gratis app. De camera is waterbestendig (IP54-bescherming) en is uitgerust met nachtzicht (tot 5 meter) en bewegingsdetectie. Video’s worden opgeslagen op SD (max. 32 GB) of op USB (max. 1 Tb), beide niet inbegrepen. € 184,99 * incl. BTW
 • CCTV Set HDD 500 GB / 420 TVL - 4x Camera CCTV Set HDD 500 GB / 420 TVL - 4x Camera Beveiligt gebouwen en geeft mensen de mogelijkheid om hun bezittingen in het oog te houden, waar ze ook zijn.
  Als een van de vier camera’s beweging detecteert, stuurt het systeem een e-mailbericht. De opname kan via smartphone en het internet worden bekeken. De beveiligingsset is voorzien van de nieuwste H.264 videocompressie technologie en heeft een gebruiksvriendelijke interface, die grafische pictogrammen en visuele indicatoren biedt voor het beheer en de configuratie van de DVR.
  € 304,99 * incl. BTW
 • CCTV-Set HDD 1 TB - 2x Camera CCTV-Set HDD 1 TB - 2x Camera Deze bekabelde König Full HD DVR CCTV-set omvat alles om uw woning grondig te beveiligen, van twee waterbestendige HD bullet-camera’s tot alle kabels om ze aan te sluiten. Met de intuïtief werkende app (beschikbaar voor Android en iOS) bekijkt u de live stream van beide camera’s, waar u ook bent.
  Neem gebeurtenissen op de meegeleverde harde schijf van 1 TB op door het instellen en/of activeren van de opnamefunctie bij bewegingsdetectie. Deze Full HD DVR-set beschikt ook over motion mask. Met die optie bepaalt u welk gebied er op beweging wordt gescand, terwijl de overige gebieden genegeerd worden. Deze set kan worden uitgebreid met iedere camera uit de König SAS-AHDCAMxx-serie.
  € 304,99 * incl. BTW
 • CCTV-Set HDD 1 TB - 4x Camera CCTV-Set HDD 1 TB - 4x Camera Deze bekabelde König Full HD DVR CCTV-set omvat alles om uw woning grondig te beveiligen, van vier waterbestendige HD bullet-camera’s tot alle kabels om ze aan te sluiten. Met de intuïtief werkende app (beschikbaar voor Android en iOS) bekijkt u de live stream van alle camera’s, waar u ook bent. Neem gebeurtenissen op de meegeleverde harde schijf van 1 TB op door het instellen en/of activeren van de opnamefunctie bij bewegingsdetectie. Deze Full HD DVR-set beschikt ook over motion mask. Met die optie bepaalt u welk gebied er op beweging wordt gescand, terwijl de overige gebieden genegeerd worden. De camera's kunnen vervangen worden door elke camera uit de König SAS-AHDCAMxx serie. € 404,99 * incl. BTW