Digitale Videorecorders

Digitale Videorecorders

 • 4-Kanaals CCTV Recorder HDD 500 GB 4-Kanaals CCTV Recorder HDD 500 GB Digitale beveiligingsvideorecorder voor observatie op afstand en beveiliging van huizen, kantoren of winkels, met ondersteuning voor een of meerdere camera's.
  Bevat een ingebouwde 500 GB harde schijf, een afstandsbediening en een cd-rom en is voorzien van de nieuwste H.264-videocompressie, 960H resolutie, direct op afstand bekijken op een smartphone of op het internet en e-mailnotificatie bij bewegingsdetectie. Inclusief heeft een gebruiksvriendelijke grafische interface die grafische pictogrammen en visuele indicatoren biedt voor besturing en configuratie van de DVR.
  Optionele camera's die dit systeem aanvullen: SAS-CAM1100, 1200 of 1210 (met inbegrip van twintig meter kabel).
  € 304,99 * incl. BTW
 • 8-Kanaals CCTV Recorder HDD 1 TB 8-Kanaals CCTV Recorder HDD 1 TB Stel zelf een CCTV-systeem samen dat aan al uw wensen voldoet en beveilig uw woning grondig en efficiënt.
  Deze König Full HD 1080p DVR ondersteunt 8 camera’s en beschikt over een ingebouwde harde schijf van 1 TB.
  Deze recorder is gebaseerd op analoge HD-technologie en is daardoor geschikt voor zowel traditionele analoge camera’s als analoge HD- of Full HD (2 MP) camera’s via een traditionele coaxkabel. Elke camera kan worden ingesteld om tijdens voorgeprogrammeerde tijdsblokken op te nemen. De camera's beschikken tevens over motion mask. Daarbij wordt een opname gestart op basis van bewegingsdetectie in een geselecteerd gebied.
  Met de gratis app (beschikbaar voor Android en iOS) kunt u zowel live beelden als opnames bekijken, waar u ook bent.
  € 304,99 * incl. BTW