Observatie

Observatie

 • HD Smart Home IP-Camera Binnen 720P HD Smart Home IP-Camera Binnen 720P Installeer deze IP-camera van de volgende generatie in uw woning en waak over uw eigendommen. De camera is uitgerust met niet minder dan HD-video. Tegelijkertijd gebruikt de camera minder bandbreedte, dankzij de H.264-compressietechnologie. Bevestigen en instellen kosten slechts enkele minuten met de gratis app (momenteel beschikbaar voor iOS en Android). De camera dekt bijna 100% van de ruimte door een groot draai- en kantelbereik. Nachtzicht en twee-wegs audio maken de camera tevens geschikt voor toezicht op afstand (baby’s, ouderen etc.).

  Belangrijk: Alleen geschikt voor König smart home beveiligingssystemen SAS-CLALARM10 en SAS-CLALARM05.
  € 119,99 * incl. BTW
 • HD Smart Home IP-Camera Buiten 720P HD Smart Home IP-Camera Buiten 720P Installeer de IP-camera in uw woning of daarbuiten en bewaak uw eigendommen. De camera is eenvoudig in te stellen en vereist geen ingewikkelde configuratie: hij werkt door middel van plug and play.

  Belangrijk: Alleen geschikt voor König smart home beveiligingssystemen SAS-CLALARM10 en SAS-CLALARM05.
  € 139,99 * incl. BTW
 • HD Smart Home IP-Camera Binnen 720P HD Smart Home IP-Camera Binnen 720P With my wireless surveillance camera:

  • I remotely monitor what happens inside my house
  • I keep an eye on what is happening at home, even without being at home
  • I archive my recordings
  € 149,99 * incl. BTW
 • HD Smart Home IP-Camera Buiten 720P HD Smart Home IP-Camera Buiten 720P With my wireless surveillance camera:

  • I remotely monitor what happens inside and outside my house
  • I keep an eye on what is happening at home, even without being at home
  • I archive my recordings
  € 169,99 * incl. BTW
 • Full HD Smart Home IP-Camera Garage Door / Camera 1920x1080 Full HD Smart Home IP-Camera Garage Door / Camera 1920x1080 De Edimax IC-5160GC is een cloudcamera die ontworpen is voor garages. De camera maakt verbinding met een garagedeurmotor om de deur te openen en sluiten. De camera is voorzien van een slimme geo-fencing functie die werkt met Google Maps en u herinneringen stuurt om toezicht te houden op het openen en sluiten van uw garagedeur. Moderne beveiliging die altijd verbonden, alert en beschikbaar is op uw smartphone.

  Beveilig uw garage en eigendommen
  De IC-5160GC is een cloudcamera die ontworpen is voor de beveiliging van uw garage. Uw garagedeur wordt op afstand bediend en u weet altijd wat er gebeurt in uw garage, ook als u onderweg bent.

  Met de IC-5160GC kunt u opw smartphone zien wat uw kinderen, ouders of huisdieren aan het doen zijn en ervoor zorgen dat er geen onverwachte dingen of ongelukken gebeuren. Houd uw dierbare altijd in het oog en bescherm uw eigendommen in de garage.

  Een smartphone wordt een afstandsbediening
  De meeste mensen gebruiken de garagedeur als hoofdingang. Om inbraak te voorkomen is het belangrijk om te controleren of uw garagedeur open of dicht is als u weg bent.

  Met de IC-5160GC verspilt u geen tijd met terugrijden als u niet meer zeker weet of u de deur wel hebt dichtgedaan bij het weggaan. U kunt de garagedeur eenvoudigweg op afstand met uw smartphone controleren zodat u rustig en zonder afleiding op vakantie of zakenreis kunt

  Compatible met twee garagedeuren
  Het is niet nodig om een andere deuropener te kopen, zelfs niet als u twee garages heeft. De IC-5160GC is compatible met 2 garages en controleert twee deuren tegelijkertijd met de app op uw smartphone.

  Geo-Fencing
  De ingebouwde geo-fencing die werkt met Google Maps berekent hoe ver u van uw huis bent en stuurt locatiemeldingen naar de smartphone Herinnert u om te controleren of uw garagedeur open of dicht is, voor beveiliging van uw huis.

  180˚ Panoramisch zicht
  De IC-5160GC biedt een panoramisch zicht van 180 graden voor een uitstekend kijkveld binnen de gehele garage, zonder beperkingen of blinde vlekken. De camera kan tevens focussen op details met hoogstaande kwaliteit videostreaming. Bekijk uw dierbaren - kinderen, huisdieren of ouderen - elk moment in helder beeld voor uw gemoedsrust.

  Smart EdiLife
  De IC-5160GC cloud garagecamera werkt met de gratis EdiLife app, waarmee virtuele toetsen een controller worden. U kunt vervolgens uw smartphone gebruiken om uw garage te openen. Daarnaast biedt de EdiLife app andere voordelen, zoals het ontvangen van push-meldingen, het bekijken van real-time video, het vastleggen van gebeurtenissen en meer. Nu beschikbaar voor Android en iOS.

  Open en sluit uw garagedeur
  Ontvang videowaarschuwingen en meldingen in de detectiemodus
  Luister naar de buitengeluiden
  Maak een screenshot van een video tijdens het kijken
  Setup voor het aansluiten van de IC-5160GC

  Edimax Cloud
  Dankzij de Edimax Cloud service kunt u overal waar internet is met uw smartphone verbinding maken met uw IC-5160GC. Het maakt niet uit waar u zich bevindt, u kunt uw garage en omgeving op elk moment checken.

  Flexibele opslagmogelijkheden
  Opnames gemaakt door de IC-5160GC kunnen direct worden opgeslagen op Micro-SD, SDHC, NAS. Google Drive of Dropbox. Flexibele opties om video op te slaan in de cloud of lokale opslag.

  Eenvoudig te installeren en te gebruiken
  In een paar stappen kan de verbinding tussen de IC-5160GC en de garagemotor opgezet worden voor een eenvoudige setup en probleemloze werking binnen enkele minuten.
  € 174,99 * incl. BTW

Verborgen camera’s

 

Wilt u een verborgen camera kopen? Wij leveren verschillende verborgen camera’s die u overal kunt plaatsen. De verborgen camera’s zijn simpel en eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten op verschillende video weergave apparatuur of video opname apparatuur als een monitor of een HD recorder.

 

De verschillende verborgen camera’s zijn uit voorraad leverbaar en hebben een levertijd van slechts 1 dag.

 

 

Verborgen camera in rookmelder

 

Een veel verkochte beveiligingscamera is camera die verstopt zit in een rookmelder, deze rookmelder is niet te onderscheiden van een echte rookmelder. De camera in deze rookmelder zit zo verstopt dat deze niet te zien is. Deze CCTV camera levert duidelijke kleurenbeelden.

 

Bekijk hier de Verborgen camera in rookmelder

 

 

 

Alarmmelder met verborgen camera

 

Deze PIR alarm melder lijkt een normale alarmmelder, maar in plaats van beweging detecteren zit er een camera in verstopt. Deze verborgen camera is zowel te plaatsen in winkels, kaantoren, bedrijfspanden maar zelfs in een woonhuis zou deze verborgen camera niet opvallen.

 

Bekijk hier de Alarmmelder met verborgen camera

 

 
Beveiligingsspiegel met ingebouwde camera

 

Deze beveiligingsspiegel heeft een dubbele werking. Met een beveiligingsspiegel kan je verschillende hoeken en gaten van bijvoorbeeld uw winkel in de gaten houder. Naast dat u deze beveiligingsspiegel kan gebruiken als spiegel zit er ook een beveiligingscamera in verwerkt. Omdat deze beveiligingscamera niet te zien is, is dit systeem een perfecte verborgen camera. De camera geeft duidelijke beelden weer welke gebruikt kunnen worden als beveiligingsbeelden.

 

Bekijk hier de verborgen camera die verstopt zit in een spiegel