Beveiligingslampen

Beveiligingslampen

 • LED Lamp met Bewegingsensor 0.5 W 34 lm LED Lamp met Bewegingsensor 0.5 W 34 lm LED-lamp met bevestigingssticker om donkere ruimtes te verlichten waar geen stroomvoorziening is, zoals kasten, trappen en auto’s. De volledig verstelbare lichtstraal werkt op batterijen en heeft 3 standen en een bewegingssensor voor plaatsen die niet constant verlicht hoeven te worden.

  De LED-buis behoort tot de Easy Light-serie.
  € 14,79 * incl. BTW
 • LED Lamp met Bewegingsensor 0.5 W 30 lm LED Lamp met Bewegingsensor 0.5 W 30 lm LED-lamp met bevestigingssticker om donkere ruimtes te verlichten waar geen stroomvoorziening is, zoals kasten, trappen en auto’s. Dankzij het draagbare ontwerp, kan hij ook als zaklamp gebruikt worden. De volledig verstelbare lichtstraal werkt op batterijen en heeft 3 standen en een bewegingssensor voor plaatsen die niet constant verlicht hoeven te worden.

  De LED-buis behoort tot de Easy Light-serie.
  € 14,99 * incl. BTW
 • Plafondlamp met Sensor Wit E27 Plafondlamp met Sensor Wit E27 Deze sensorlamp is uitgerust met een actieve bewegingsdetector die hoge frequentie elektromagnetische golven (5.8 GHz) uitzendt en de echo daarvan ook weer registreert. Zelfs de kleinste verandering activeert de gevoelige lamp. Detectie is zelfs mogelijk door deuren, ruitjes en dunne muren heen. € 38,99 * incl. BTW