Smart Living

Smart Living

Smart Living

De ontwikkelingen op gebied van techniek staan niet stil. Smart Living is hier een van. In deze categorie vind je een uitgebreid assortiment Smart Living producten. Wij hebben Smart producten voor de onderstaande doeleinden,

  • Verwarming
  • Starterkit
  • Verlichting
  • Automation
  • Security

Verwarming

Niets is fijner dan thuis komen in een verwarmde woning. Met de Smart thermostaten van Klik en Bestel kun je voortaan van een afstand je verwarming aan- en uitzetten. Hierdoor kom je niet alleen thuis in een warm huis, maar bespaar je ook op stookkosten. De Smart thermostaten worden aangestuurd door een applicatie. Je kunt met je mobiele telefoon dan ook de thermostaat bedienen.

Voortaan eenvoudig op afstand je verwarming omhoog of naar beneden zetten? Wacht niet langer en een schaf een slimme thermostaat aan via Klik en Bestel.

Starter kits Smart Living

Wil je op een eenvoudige manier je huis voorzien van Smart Living producten? Dan is een starterkit iets voor u. Met de starterkits uit ons assortiment kun je in een handomdraai je woning voorzien van Smart Living. Je leven gemakkelijker maken? Dan is een starterpakket de oplossing. Er zijn starter kits voor onder andere verlichting, verwarming en beveiliging.

Verlichting

Verlichting is niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Maar hoe kun je de verlichting van je woning optimaliseren? Even een lamp aanzetten? Zou dit gemakkelijker gaan wanneer dit met een afstandsbediening gaat? Door het bedienen van de verlichting te vereenvoudigen zal je sneller je verlichting uitzetten. Hiermee bespaar je natuurlijk stroom en het is ook nog eens goed voor het milieu. Verlichting via afstandsbediening? Of wil je de verlichting kunnen dimmen? Bestel dan Smart Living verlichting producten via Klik en Bestel.

Automation

Maak het leven gemakkelijk met Automation producten. Deze producten dragen bij aan een makkelijkere levensstijl en maken de dagelijkse handelingen stukken gemakkelijker. Bekijk in ons assortiment Automation alle Automation producten.

Smart Living via Klik en Bestel

Alle Smart Living producten zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 17.00 bestelt, word je bestelling dezelfde dag nog verstuurd met Post NL. Hierdoor heb je de bestelling de volgende dag binnen. Heb je vragen over ons assortiment Smart Living? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar info@klikenbestel.nl.