Smart Media

Voor al jouw Smartphone en tablet accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod producten speciaal samengesteld voor tablets en Smartphones. Of je nu op zoek bent naar een leuk hoesje voor jouw telefoon of een nieuwe lader voor je iPad? Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Hieronder zie je voor welke apparaten wij onder andere producten aanbieden:

  • Smartphone
  • iPad
  • iPod
  • Tablets

Tassen & cases

Om jouw apparatuur zo mooi mogelijk te houden is het belangrijk deze te beschermen met een tas of case. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Smartphone. Dit is een echt gebruikersvoorwerp en kan nog wel eens vallen. Door de Smartphone te bewaren in een hoesje bescherm je de behuizing en zal de smartphone minder snel beschadigen. Ditzelfde geldt voor tablets en e-books. Hieronder zie je welke tassen en cases je kan bestellen via Klik en Bestel:

  • Tassen
  • Smartphonehoesjes
  • Sleeves
  • Tablethoezen
  • E-bookhoezen

Jouw telefoon, iPad of E-book optimaal beschermen? Bestel de juiste bescherming via Klik en Bestel.

Standaards & Houders

Naast bescherming voor smartmedia vind je bij ons ook standaards en houders voor smartmedia. Tegenwoordig heeft iedereen wel een smartphone en/of tablet. Het is dan ook handig als je deze in de auto op een houder kunt plaatsen of jouw tablet op een beugel kan monteren. Bestel standaards en houders voor smartmedia gemakkelijk via Klik en Bestel. Wij hebben een groot assortiment universele houders.

Groot assortiment smartmedia producten

Wij hebben een zeer breed aanbod smartmedia producten. Hierdoor hebben wij voor iedere situatie wel een oplossing. Van screenprotectors tot stylussen? Klik en Bestel heeft het.

Smartmedia producten via Klik en Bestel

Alle smartmedia producten zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 17.00 uur bestelt, wordt jouw bestelling de volgende dag nog verstuurd met Post NL. Hierdoor heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis. Heb je vragen over onze smartmedia producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar info@klikenbestel.nl.