TV & Satelliet

In deze categorie vind je een overzicht van alle producten op het gebied van TV & satelliet. Is de afstandsbediening toe aan vervanging? Of wil je je televisie met een beugel aan de muur bevestigen? Wij hebben voor jouw televisie de oplossing.

Beugels & meubels

Tegenwoordig worden de televisies steeds platter. In de meeste gevallen wil men de televisie graag ophangen om dit platte design zo goed mogelijk uit te laten komen. Klik en Bestel heeft een breed assortiment aan TV beugels en meubels. Of je nu op zoek bent naar een draaiende muurbeugel of een plafondbeugel? Met een beugel van Klik en Bestel kan je je televisie aan de muur of het plafond monteren.

Afstandsbedieningen

Wij hebben verschillende universele afstandsbedieningen in ons assortiment. Is de afstandsbediening kapot? Wacht niet langer en bestel eenvoudig een nieuwe universele afstandsbediening via Klik en Bestel.

Reiniging

Men denkt vaak dat het reinigen van de televisie overbodig is. Dit is echter niet waar. Wanneer je de televisie niet vaak schoonmaakt kunnen er krassen op het scherm ontstaan. Dit is natuurlijk zonde en niet nodig. Door je televisie regelmatig te reinigen met daarvoor geschikte producten voorkom je stof en krassen. Alle TV reinigingsproducten uit ons assortiment zijn speciaal ontworpen voor het reinigen van televisies. Je televisie goed schoon houden? Bestel TV reinigingsproducten bij Klik en Bestel.

Groot assortiment TV & satelliet producten

Naast beugels, afstandsbedieningen en  TV reinigingsproducten hebben wij nog meerdere televisie gerelateerde producten. Hieronder zie je een overzicht van de producten die wij onder andere aanbieden:

  • Reiniging
  • Afstandsbedieningen
  • Satelliet & antenne
  • Draadloze zenders en ontvangers
  • Beugels & meubels
  • Home cinema producten

TV & satelliet producten via Klik en Bestel

Alle TV & satelliet producten in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 17.00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd met Post NL. Hierdoor heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb jij vragen over ons assortiment TV & satelliet producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch via 088-123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar info@klikenbestel.nl.