Beugels & Meubels

TV beugels in alle soorten en maten

Wil je de ruimtes in jouw woning optimaal gebruiken? Dan kun jij het beste jouw televisie tegen de muur aan hangen. Door jouw tv aan een tv-muurbeugel te hangen zorg je ervoor dat de tv op de ideale ooghoogte komt te hangen en hierdoor heb je nog meer kijkplezier. Je vind bij Klik en Bestel onder andere TV wandbeugel die plat op de muur bevestigd kunnen worden, maar ook kantelbare TV beugels. Klik en Bestel heeft TV beugels voor diverse maten televisies. Hieronder zie je voor welke maten televisies er TV muurbeugels verkrijgbaar zijn:

  • Tv- muurbeugel voor schermen tot 24 inch
  • Tv- muurbeugel voor schermen tot 32 inch
  • Tv- muurbeugel voor schermen tot 42 inch
  • Tv- muurbeugel voor schermen tot 64 inch

Ook voor grotere schermen vind je een geschikte tv beugel bij Klik en bestel. Ben je op zoek naar een muurbeugel? Dan ben je bij Klik en Bestel aan het juiste adres. Bekijk hier alle tv-muurbeugels.

Voor iedere televisie een tv-muurbeugel

Of je nu een LCD, LED of plasma televisie hebt, Klik en Bestel heeft een breed aanbod TV muurbeugels voor diverse soorten televisies. Alle tv-muurbeugels die je vind bij Klik en Bestel zijn van degelijke kwaliteit en kunnen het gewicht van televisies goed aan. Staat de televisie in de weg? Hang deze dan aan de muur met een TV beugels van Klik en Bestel.

Tv-muurbeugel dicht tegen de muur

Ben je op zoek naar een tv-muurbeugel die strak tegen de muur aan zit? Klik en bestel heeft verschillende TV muurbeugels die dicht tegen de muur aan zitten. Hierdoor neemt je televisie haast geen ruimte in. Wel is het van belang dat je kijkt hoe de stekkers zitten in jouw televisie. Wanneer de stekkers achter uit de TV komen moet je meer ruimte tussen de wand en de tv houden. Wil je de tv plat tegen de muur? Klik en Bestel heeft voor jou geschikte TV beugel.

Draai- en kantelbare tv-muurbeugels

Wil je liever een draai- en kantelbare TV beugel in de plaats van een TV beugel die strak tegen de muur zit? Dan ook ben je bij Klik en Bestel aan het juiste adres. Klik en Bestel heeft een uitgebreid assortiment TV muurbeugels die kantel- en draaibaar zijn. Met deze handige tv-muurbeugel kun je de televisie in iedere gewenste positie draaien en kantelen. Deze TV wandbeugel is verkrijgbaar voor televisies tussen de 14 en 80 inch.

Naast de TV muurbeugels kun je bij Klik en Bestel ook wandbeugels, plafondbeugels, monitorbeugels, beamerbeugels en audiobeugels bestellen. Al deze producten zijn uit voorraad leverbaar en bestel je op een werkdag voor 16.00 dan heb je jouw bestelling de volgende dag in huis.