Verlichting

Verlichting is niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Als het donker wordt een lampje aan? Of een mooie lamp boven de keukentafel? Zonder lampen zou het wel heel donker zijn. Gelukkig heeft Klik en Bestel een groot assortiment verlichting.

Vervangingslampen

Is er een lamp kapot? Dan kun je deze eenvoudig vervangen door een vervangingslamp. Wij hebben verschillende soorten en maten vervangingslampen in ons assortiment. Is het licht van jouw koelkast, oven, auto of afzuigkap kapot? Bestel een vervangingslamp via Klik en Bestel.

Lichtbronnen

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Hieronder zie je welke lichtbronnen wij onder andere in ons assortiment hebben:

  • TL buizen
  • Halogeenlampen
  • Spaarlampen
  • Ledlampen
  • Kooldraadlampen

Wil je een nieuwe lamp kopen? Wij hebben voor jou de oplossing. Bestel jouw nieuwe verlichting via Klik en Bestel.

Decoratieve verlichting

Ook decoratieve verlichting vind je bij Klik en Bestel. Ledverlichting, kerstverlichting of sfeerverlichting? Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om decoratieve verlichting. Sfeer creëren met unieke verlichting? Bestel jouw decoratieve verlichting gemakkelijk via Klik en Bestel.

Zaklampen

Naast verlichting voor in huis hebben wij ook zaklampen. Een zaklamp is altijd handig om in de buurt te hebben. Is de verlichting uitgevallen? Of ga je nog even in het donker naar buiten? Met een zaklamp zorg je gemakkelijk voor licht. De meeste zaklampen uit ons assortiment zijn LED zaklampen. Een LED zaklamp is een duurzame zaklamp met extra helder licht. Ben jij op zoek naar een krachtige zaklamp? Bekijk dan ons assortiment zaklampen.

Verlichting via Klik en Bestel

Alle verlichting in ons assortiment is uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 17.00 uur bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd met Post NL. Hierdoor heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Heb je vragen over bepaalde verlichting? Of wil je meer informatie over ons aanbod? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar info@klikenbestel.nl.