Lichtbronnen

Zoe jij lampen of verlichting? KlikenBestel heeft een ruim assortiment verschillende lampen en verlichting. Denk hierbij aan verlichting voor in en rond het huis zoals Buitenverlichting, spots, plafond of wandlampen. Maar ook looplampen, nachtlampjes en andere soorten verlichting vind je in het brede assortiment van KlikenBestel.

Alle producten die jij vindt op onze website zijn direct uit voorraad leverbaar. Plaats je een bestelling op werkdagen voor 16.00 uur? Dan wordt deze order de eerstvolgende dag bij jou aangeboden.

Buitenlampen

Wil jij een buitenlamp kopen? Bestel dan simpel en snel jouw Buitenlampen online via KlikenBestel.nl. Wij leveren een breed assortiment buitenverlichting. Buitenlamp bestellen voor 16.00 uur op werkdagen, dan wordt jouw bestelling de volgende dag al geleverd door Post NL. Wij leveren zowel design buitenlampen, terrasverlichting en verschillende sfeervolle licht oplossingen voor buiten als bouwlampen met sensor om jouw oprit of tuinpad volledig te verlichten als hier iemand op komt. Deze sensor lampen hebben naast het voordeel dat zij jouw loop of rijpad verlichten ook een inbraakpreventieve werking.

Komt er iemand in jouw tuin of op de oprit? Dan springt een sensor buitenlamp direct aan. De persoon staat dan vol in het licht. Een eventuele inbreker of kwaadwillende zal dit zeker niet prettig vinden en zorgt er dan ook voor dat deze zo snel mogelijk uit deze lichtbundel komt. Bekijk hier het complete overzicht buitenlampen.

Looplampen

Looplamp kopen? Bij Klik en Bestel kun je een looplamp bestellen op werkdagen voor 16.00 uur en de volgende dag al in huis hebben. Alle looplampen worden direct uit voorraad geleverd. Een looplamp is een soort lamp die in geen één huishouden mag ontbreken. Vooral de draadloze looplampen zijn zeer gewild en gebruikt producten die multi-inzetbaar zijn en veel gebruikt worden. Moet je onder jouw huis zijn in de kruipruimte? Of wil je 'savonds laat nog even in het fietsenschuurtje iets opbergen? Dit zijn zomaar een paar voorbeelden waarbij een looplamp vrijwel onmisbaar bij is. Bekijk hier de looplampen.

Heb je vragen over de producten van Klik en Bestel? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0800 123 0345. Wil je liever een e-mail sturen? Dan kan dit naar info@klikenbestel.nl.