Zaklampen

Zaklampen

Wil jij een zaklamp kopen? Dan ben je bij Klik en Bestel op het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende zaklampen. Zo hebben wij led-zaklampen, standaard zaklampen, breedstralers voor bijvoorbeeld op de camping en verschillen hoofdbanden met een lamp.

Led zaklampen 

Wil jij een led zaklamp bestellen? Bekijk dan eens ons brede assortiment hierin. Wij leveren verschillende led zaklampen van standaard tot professionele zaklampen, in alle prijsklasses.

Het voordeel van een ledzaklamp is dat deze een stuk minder energie verbruiken als een standaard zaklamp. Hierdoor gaan de batterijen een stuk langer mee. Daarnaast is een groot voordeel dat led een compacte lichtbundel geeft. Je hebt met een led oplossing veel minder last van strooilicht, maar je hebt de lichtbundel op de plek waar jij hem wilt hebben. Bekijk hier alle led zaklampen.

Camping zaklampen

Zoek jij een zaklamp voor op de camping? Ook hiervoor leveren wij verschillende modellen. Deze camping lampen hebben ten opzichte van een gewone zaklamp een veel bredere straal. Gebruik jij een dergelijke campinglamp in bijvoorbeeld de tent, boot, caravan of camper? Dan heb je een veel bredere lichtbundel en dus een stuk breder zicht. Bijkomend nadeel is dat een dergelijke campinglamp minder ver schijnt. Maar dit heb je over het algemeen in een kleinere ruimte als een tent, boot, caravan of camper ook niet nodig. Bekijk hier alle camping zaklampen.

Lamp met hoofdband 

Wil jij een lamp met hoofdband bestellen? Bekijk dan ons complete assortiment hierin. Wij leveren verschillende lampen met hoofdband. Met deze type lampen heb jij in donkere ruimtes of tijdens een survival licht waar je heen kijkt maar je hebt wel je handen vrij. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld bepaalde werkzaamheden moet uitvoeren tijdens een survival zoals koken of dingen bouwen. In donkere ruimtes is dit ook ideaal tijdens verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan werkzaamheden aan wandcontactdozen, of andere werkzaamheden in ruimtes waar geen stroom of licht is. Bekijk hier de verschillende lampen met hoofdband.

Alle zaklampen worden uit voorraad geleverd. Plaats jij een order op werkdagen voor 16.00 uur? Dan wordt de bestelling de volgende dag bij jou thuis aangeboden. Plaats je een bestelling na 16.00 uur of in het weekend? Dan wordt jouw order de eerstvolgende werkdag verwerkt.

Heb je vragen over de verschillende lampen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn berijdbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 088 123 0345. Liever een email sturen? Dan kan dit naar info@klikenbestel.nl. Uiteraard krijg je dan van ons zo spoedig mogelijk antwoord.