Verzorging

Ook voor alle producten op gebied van verzorging ben je bij ons aan het juiste adres. Persoonlijke verzorging? Gezondheid en babyverzorgingsproducten? Wacht niet langer en bestel eenvoudig via Klik en Bestel.

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke hygiëne is van groot belang. Wij hebben verschillende producten die bijdragen aan een goede persoonlijke verzorging. Is de scheerkop van je scheerapparaat versleten? Of ben je op zoek naar nieuwe opzetborstel voor je tandenborstel? Bestel persoonlijke verzorgingsproducten bij Klik en Bestel.

Haarverzorging

Wil je af en toe iets anders met je haar doen? Stijl? Krullen? Met de haarverzorgingsproducten van Klik en Bestel kan je jouw kapsel gemakkelijk in model brengen. Wij hebben stijltangen, krultangen en föhns van goede kwaliteit in ons assortiment.

Gezondheid

Naast producten voor persoonlijke verzorging hebben wij ook alles op gebied van gezondheid. Een gezonde levensstijl draagt bij aan een goede gezondheid. Door je gezondheid nauwlettend in de gaten te houden zorg je ervoor dat je gezond en vitaal blijft. Dit kun je onder andere doen met de onderstaande producten,

  • Personenweegschaal
  • Thermometers
  • Bloeddrukmeters
  • Massageproducten

Babyverzorgingsproducten

Babyverzorgingsproducten zijn noodzakelijk bij de verzorging van je baby. Wij hebben verschillende babyverzorgingsproducten in ons assortiment. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld,

  • Babyfoons
  • Babyvoeding bereiding
  • Thermometers

Wil je de beste kwaliteit babyverzorgingsproducten? Zoek dan niet verder en bestel deze via Klik en Bestel.

Verzorging via Klik en Bestel

Alle verzorgingsproducten in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 17.00 bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd met Post NL. Hierdoor heb je de bestelling de volgende dag in huis.

Heb je vragen over ons assortiment verzorgingsproducten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar info@klikenbestel.nl.