Witgoed

Alles op het gebied van witgoed onderdelen en accessoires vind je bij Klik en Bestel. Wij leveren een compleet assortiment reparatie onderdelen voor o.a. vaatwassers, wasmachines, magnetrons en ander witgoed. Schokbrekers voor jouw wasmachine? Een nieuwe pomp voor de vaatwasser? Of onderdelen voor je droger? Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het.

Alle witgoed onderdelen en accessoires in ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar. Plaats jouw order op een werkdag voor 17.00 uur, dan wordt de order de volgende dag al bij jou thuis aangeboden. Wanneer je na 17.00 uur of in het weekend bestelt, zal de order de eerst volgende werkdag verwerkt worden.

Wasmachine onderdelen

Doet de wasmachine het niet meer? Dan is dit in de meeste gevallen simpel op te lossen door onderdelen te vervangen. De onderdelen in ons assortiment zijn vaak universeel en hierdoor te gebruiken voor diverse merken wasmachines. Hieronder zie je welke wasmachine onderdelen wij onder andere leveren:

  • V-snaren
  • Manchetten
  • Schokbrekers
  • Lagers
  • Afdichtlagers
  • Deursloten / Elektrische-deursloten
  • V- en O ringen
  • Zeepbakken
  • Thermostaten
  • Toevoerslangen

Vaatwasser onderdelen

Problemen met de vaatwasser? In de meeste gevallen koopt men een nieuwe vaatwasser. Echter is dit niet altijd nodig. Door slechts het defecte onderdeel te vervangen kan jouw vaatwasser weer jarenlang mee. Klik en Bestel levert bestekmanden, pompen, lekbakken, vaatwasserzout en andere onderdelen.

Afzuigkap onderdelen

Ook voor afzuigkap onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres. In de meeste afzuigkappen zit een filter. Dit is het meest voorkomende onderdeel dat vervangen moet worden. Dit wordt nog wel eens vergeten. Wanneer de afzuigkap niet goed meer werkt kan je het beste eerst het filter vervangen. Daarnaast vind je bij Klik en Bestel ook slangen en andere accessoires voor jouw afzuigkap.

Groot assortiment witgoed onderdelen

Naast de bovenstaande onderdelen hebben wij nog veel meer witgoed onderdelen in ons assortiment. Mocht je een bepaald onderdeel niet kunnen vinden, kan je gerust contact met ons opnemen. Wij kunnen op basis van typenummer van het apparaat kijken welke onderdelen er verkrijgbaar zijn.

Heb je vragen over de witgoed onderdelen of over de accessoires? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Je kan ons bellen op telefoonnummer 088-123 03 45. Stuur je liever een e-mail? Stuur deze dan naar info@klikenbestel.nl.