Drogen

Ben jij op zoek naar onderdelen voor jouw wasdroger? Deze vind je bij Klikenbestel.nl. Wij hebben voor jou een breed aanbod verschillende onderdelen speciaal geselecteerd voor je wasdroger. Wanneer jouw wasdroger niet meer optimaal droogt kan het zijn dat slechts een van de onderdeel versleten of kapot is. Door dit onderdeel te vervangen kan jouw wasdroger weer jaren mee. Hieronder zie je de onderdelen en accessoires die je tegenkomt in deze categorie:

 • Snaren
 • Wasdroger slangen
 • Pompen
 • Deurschakelaars & hendels
 • Motor waaiers
 • Spanrollen
 • Verwarmingselementen
 • Clixons
 • Filters
 • Wasverzachter ballen
 • Koolborstels

Snaren

Zijn de snaren van jouw wasdroger gebroken of versleten? Deze kan je zelf eenvoudig vervangen. Klikenbestel.nl heeft diverse soorten en maten snaren in het assortiment voor jouw wasdroger. Je moet hierbij denken aan elastische poly v-snaren of poly v-snaren. V-snaar toe aan vervanging? Bestel gemakkelijk en snel een nieuwe via Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons aanbod snaren.

Wasdroger slangen

Ook voor nieuwe wasdroger slangen ben je bij Klikenbestel.nl aan het juiste adres. Heb je lekkage aan de slang van de wasdroger? In de meeste gevallen komt dit door kalkvorming of slijtage. Het is daarom van belang om op tijd deze wasdroger slang te vervangen. Dit kun je gemakkelijk zelf doen met een van de wasdroger slangen uit ons assortiment. Wij hebben alleen wasdrogerslangen van goede kwaliteit en sterk materiaal. Of je nu op zoek bent naar een flexibele aluminium wasdrogerslang of een van PVC? Je vindt deze producten bij Klikenbestel.nl. Tevens vind je in deze rubriek accessoires voor jouw wasdrogerslang zoals, verloopstukken en condens opvangbakjes. Nieuwe wasdroger slangen kopen? Bestel deze eenvoudig en snel via Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons aanbod wasdroger slangen.

Pompen

Blijft de kleding vochtig na het drogen in de wasdroger? Dan is er een grote kans dat de pomp van jouw wasdroger niet meer optimaal werkt. De pomp in de wasdroger kan waarschijnlijk de condens niet meer goed wegpompen met als gevolg dat de kleding niet goed droog wordt. Wij hebben voor jou een groot assortiment aan pompen voor de wasdroger. Of je nu een pomp zoekt voor een wasdroger van het merk, Whirlpool, AEG of Bauknecht? Je vindt deze bij Klikenbestel.nl. Nieuwe pomp nodig voor je wasdroger? Bestel deze bij Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons zeer brede aanbod wasdroger pompen.

Verwarmingselementen

Vaak wanneer het verwarmingselement van de droger kapot is wordt er een nieuwe wasdroger aangeschaft. In de meeste gevallen kan dit verwarmingselement nog vervangen worden en bespaar je een hoop geld. Het verwarmingselement van de wasdroger zorgt ervoor dat jouw was droog wordt. Wanneer het verwarmingselement niet meer werkt wordt de was niet goed droog en kan de kleding mogelijk beschadigen. Klikenbestel.nl levert een breed aanbod verwarmingselementen voor diverse merken wasdrogers. Je vindt in deze rubriek onder andere verwarmingselementen van de merken Electrolux, AEG, Bauknecht en Whirlpool. Verwarmingselement kapot? Bestel een nieuwe bij Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons aanbod verwarmingselementen. Ook voor deurschakelaars & hendels, Motor waaiers, Spanrollen, Clixons, filters, wasverzachterballen en koolborstels kan jij terecht bij Klikenbestel.nl.

Service en levertijd

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog aangeboden bij Post NL. Hierdoor ontvangje jouw bestelling de volgende werkdag al bij jou thuis. Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice via 088 123 03 45 of stuur een e-mail naar info@klikenbestel.nl.