Sanitair

Ook voor sanitair onderdelen en accessoires ben je bij Klikenbestel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse producten speciaal samengesteld voor jouw sanitair. De producten die je in deze categorie vindt zijn van goede kwaliteit en van sterk materiaal. Hieronder zie je de producten die je onder andere tegenkomt in deze categorie:

  • Taps
  • Connectors
  • Douche

Taps

Klikenbestel.nl levert een breed aanbod verschillende soorten en maten taps voor jouw sanitair. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan kraankoppen, kranen en wasmachine kranen. De kranen die wij in ons assortiment hebben zijn van goede kwaliteit en zeer geschikt voor het gebruik bij sanitair. Wanneer de kraan van jouw wasmachine versleten is en niet meer goed sluit is de kans op lekkage aanzienlijk hoog, daarom is het van belang om deze kraan vroegtijdig te vervangen. Je vindt bij Klikenbestel.nl een groot aanbod wasmachine kranen. Taps bestellen voor jouw sanitair? Bestel deze eenvoudig en snel via Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons ruime aanbod taps.

Connectors

Op zoek naar conncectors? Klikenbestel.nl kan jou dan van dienst zijn. Wij hebben een groot assortiment aan allerlei soorten en maten connectors. Of je nu op zoek bent naar een PVC leidingbocht of een rubberen afdichtring? Je vindt het bij Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons zeer brede aanbod connectors.

Douche

In de rubriek douche vind je een divers aanbod aan douchekoppen. Onder andere vind je hier de douchekop met ingebouwde LED-verlichting. Deze douchekop geeft een zeer verrassend lichteffect. Zodra de douche begint te lopen gaan de LED-lampjes automatisch aan. Het licht van de LED veranderd afhankelijk van de tempratuur van het water. Nu kun je door middel van verlichting de tempratuur van het water zien voor je er onder stapt. De douchekop heeft 2 standen: normale stand en een massage stand. Batterijen zijn niet nodig bij deze douchekop. Wil je een nieuwe douchekop bestellen? Bestel deze dan via Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons gehele aanbod.

Service en levertijd

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je een product op een werkdag voor 16.00 uur besteld, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog aangeboden bij Post NL. Hierdoor wordt de bestelling de volgende werkdag al bij jou thuis bezorgd. Heb je vragen of wil je meer weten over ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 123 03 45 of stuur een e-mail naar info@klikenbestel.nl.