Vaatwasser

Onderdelen of accessoires nodig voor jouw vaatwasser? Ook deze producten levert Klikenbestel.nl. Is jouw vaatwasser kapot? Dan kan het zijn dat een van de onderdelen kapot of versleten is. Vaak kun je onderdelen gewoon vervangen. Hierdoor bespaar je kosten voor een nieuwe vaatwasser en kan jouw vaatwasser weer jaren mee. Hieronder zie je de producten die je tegenkomt in deze categorie:

 • Pompen en accessoires
 • Elektrische ventielen
 • Bestekmanden
 • Waterslangen en veiligheid
 • Ontkalker
 • Niveau kamers
 • Innerparts
 • Onderdelen
 • Deurhendels en scharnieren
 • Zout
 • Lekbakken
 • Verwarmingselementen

Pompen en accessoires

Wordt jouw vaat niet meer schoon en loopt het water niet goed weg? Dan is in de meeste gevallen de pomp van jouw vaatwasser kapot. Dit kan komen door bijvoorbeeld kalkvorming in de pomp, dit ontstaat in de loop der jaren. Gelukkig is het mogelijk om de pomp te vervangen, zodat de machine weer een lange tijd mee gaat. Klikenbestel.nl heeft een uitgebreid aanbod pompen voor jouw vaatwasser. In deze rubriek vind je pompen voor onder andere de volgende merken, EAG, Miele, Whirlpool en Synchro. Nieuwe pomp bestellen voor jouw vaatwasser? Dit kan eenvoudig en snel bij Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons gehele aanbod pompen speciaal voor vaatwassers.

Bestekmanden

Na een lange tijd komt het vaak voor dat de bestekmanden in de vaatwasser verslijten en dat er gaten in komen. Hierdoor blijft het bestek niet op de plek en kan het los in de vaatwasser komen. In deze rubriek vind je verschillende maten universele bestekmanden. Ook vind je hier wieltjes voor de lades in jouw vaatwasser. Nieuwe bestekmand nodig in je vaatwasser? Bestel deze bij Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod bestekmanden.

Ontkalker

Kalkaanslag in de vaatwasser kan ervoor zorgen dat de conditie van de vaatwasser achteruit gaat. De onderdelen kunnen hierdoor sneller kapot gaan en jouw vaat zal niet perfect schoon zijn. Vandaar dat het van belang is dat je vaatwasser om de zoveel tijd goed ontkalkt wordt. Klikenbestel.nl heeft producten die speciaal zijn ontwikkeld voor het ontkalken van jouw vaatwasser. Vaatwasser kalk vrij? Bestel eenvoudig een ontkalker voor jouw vaatwasser bij Klikenbestel.nl. Bekijk hier ons brede aanbod ontkalker voor je vaatwasser.

Innerparts

Onder deze rubriek vind je onderdelen voor jouw vaatwasser. Hier vind je onder andere vaatwasser filters, sproeiarmen en wieltjes voor de bovenste lade in jouw vaatwasser. Na een aantal jaren kan het zijn dat de filter van de vaatwasser niet goed meer filtert en dat hierdoor jouw vaat niet goed schoon wordt. Je kan dan het filter vervangen en je hebt weer een frisse en schone vaat. Je vindt bij Klikenbestel.nl verschillende soorten en maten filters. Filters of andere innerparts bestellen? Koop deze gemakkelijk via Klikenbestel.nl. Of bekijk hier ons gehele aanbod innerparts.

Ook voor Elektrische ventielen, waterslangen en veiligheid, niveau kamers, Onderdelen, deurhendels en scharnieren, zout, lekbakken en verwarmingselementen ben je bij Klikenbestel.nl aan het juiste adres.

Service en levertijd

Alle producten in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 16.00 besteld, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog aangeboden bij Post NL. Hierdoor wordt jouw bestelling de volgende werkdag al bij je thuis bezorgd. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 123 03 45 of stuur een e-mail naar info@klikenbestel.nl.