Batterijen

Batterijen

batterijen

Het-Onderdelenhuis.nl biedt een zeer breed aanbod elektrische en energie gerelateerde producten aan. Een van de meest verkochte producten uit dit assortiment zijn batterijen. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld batterijen voor eenmalig gebruik zoals alkaline en lithium, maar ook oplaadbare batterijen.

Groot assortiment batterijen

Wij hebben standaard een compleet assortiment batterijen van VARTA, GP, Energizer en HQ. De batterijen in ons assortiment zijn van een hoge kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Naast batterijen voor eenmalig gebruik en oplaadbare batterijen vindt u bij ons ook andere soorten batterijen. Hieronder ziet u een overzicht van de batterijen uit ons assortiment:

Bent u op zoek naar AA batterijen? AAA batterijen? Een nieuwe batterij voor uw horloge? Of knoopcellen? Zoek dan niet verder en bestel de batterijen die u nodig heeft via Het-Onderdelenhuis.nl. Ons aanbod batterijen bestaat uit kleinere verpakkingen en grotere verpakkingen. Voor vrijwel ieder apparaat hebben wij een geschikte batterij.

Compleet aanbod HQ batterijen

Een van onze meest verkochte batterijen zijn de batterijen van HQ. De batterijen van het merk HQ zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Bent u op zoek naar een Alkaline batterij? Een Zink-koolstof batterij? Of een oplaadbare batterij? Bestel deze HQ batterijen eenvoudig via Het-Onderdelenhuis.nl.

Snelle levering

Alle batterijen in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u de batterijen op een werkdag voor 17:00 bestelt, worden deze dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

Batterijen van Het-Onderdelenhuis.nl

Heeft u vragen over ons assortiment batterijen? Of wilt u advies bij het kopen van batterijen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45 voor al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd mailen naar klantenservice@klikenbestel.nl