Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Onderstaande vindt u de verschillende betaalmogelijkheden welke Het-Onderdelenhuis.nl hanteert:

iDEAL

Als u voor betaling via iDEAL kiest komt u terecht in de vertrouwde betalingsomgeving van uw eigen bank. Door voor deze realtime betaling te kiezen heeft u het product snel in huis.

PayPal

Wij accepteren ook PayPal, ook voor deze betaal methode geld dat het een real time methode is en we uw bestelling snel kunnen verzenden.

Vooruitbetalen per bank

Betaalt u liever niet via iDeal of PayPal, dan kun u bij ons aan de hand van een betalingskenmerk (het ordernummer) het openstaande bedrag overmaken t.n.v. Klik en Bestel B.V. op NL16RABO0132190494. Zodra we uw betaling hebben ontvangen verzenden wij de bestelling.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is de betaalmethode voor onze Belgische bezoekers. Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd.

Afterpay - veilig achteraf betalen

AfterPay voert voor Het-Onderdelenhuis.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Het-Onderdelenhuis.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt Privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.