TV beugels

TV beugels

tv-beugels

Wilt u uw televisie aan de muur bevestigen? Dan is een TV beugel de oplossing. Het-Onderdelenhuis.nl heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten TV beugels. De TV beugels uit ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar en zijn van hoge kwaliteit. Eenvoudig een TV beugel bestellen? Bestel deze dan via Het-Onderdelenhuis.nl.

Er zijn verschillende soorten TV beugels op de markt. Wij bieden verschillende soorten en maten TV beugels aan. Bent u op zoek naar een TV beugel die plat op de muur bevestigd wordt? Of wilt u uw televisie van de muur kunnen draaien? Bij ons vindt u voor vrijwel iedere televisie een geschikte TV beugel.

Groot assortiment TV beugels

Wij bieden standaard een uitgebreid assortiment TV beugels aan. Wilt u uw televisie aan een TV beugel bevestigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder ziet u welke soorten TV beugels wij in ons assortiment hebben:

Welke TV beugel is geschikt voor mijn televisie?

Er zijn vele soorten en maten TV beugels verkrijgbaar. Maar hoe weet u welke TV beugel geschikt is voor uw televisie? Wanneer u een TV beugel gaat aanschaffen is het van belang rekening te houden met de maat van het scherm en de VESA maat. Met de maat van het scherm wordt de inch maat bedoeld. De VESA maat is het gatenpatroon achter op het scherm. Door middel van dit gatenpatroon kan de televisie op de TV beugel geplaatst worden. De VESA maat kunt u opmeten door de lengte en de breedte van het gatenpatroon te meten. Bij alle TV beugels uit ons assortiment staat vermeld voor welke VESA maat en welke inch maat het product geschikt is. Wanneer uw maten er tussen staan is de TV beugel geschikt voor uw televisie.

Snelle levering

Alle TV beugels uit ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

TV beugels van Het-Onderdelenhuis.nl

Wilt u meer informatie over ons assortiment TV beugels? Of wilt u advies bij het uitzoeken van een geschikte TV beugel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45 voor al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd mailen naar klantenservice@klikenbestel.nl