TV reiniging

TV reiniging

tv-reiniging

Vingerafdrukken, vuil en krasjes kunnen het beeldscherm van uw televisie of computer behoorlijk verpesten. Het is dan ook van belang dat u het scherm regelmatig reinigt. Wij bieden een ruim assortiment producten voor TV reiniging aan.

Groot assortiment producten voor TV reiniging

Wilt u het scherm van uw televisie of computer optimaal reinigen? En krasjes voorkomen? Bestel dan reinigingsproducten via Het-Onderdelenhuis.nl. Hieronder ziet u welke reinigingsproducten wij onder andere in ons assortiment hebben:

  • Schermreiniger
  • Schermreiniger doekjes
  • Schermreiniger sets

Bestel beeldschermreiniger eenvoudig via Het-Onderdelenhuis.nl.

Reinigen met de juiste producten, op de juiste manier

Wanneer u een beeldscherm gaat schoonmaken is het van belang dat u dit doet met producten die hiervoor geschikt zijn. Wanneer u gewoon glasreiniger gebruikt kunt u het beeldscherm beschadigen. Alle producten in ons assortiment beeldschermreinigers zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik op beeldschermen. Hieronder ziet u hoe u het beste het beeldscherm kunt reinigen:

  1. Schakel het beeldscherm of de televisie uit
  2. Maak de behuizing schoon
  3. Veeg het scherm eerst af met een microvezeldoekje
  4. Maak daarna het scherm schoon met beeldschermreiniger

Wilt u voortaan het scherm schoonmaken op de juiste manier? Bestel producten voor TV reiniging eenvoudig via Het-Onderdelenhuis.nl.

CD reiniging

Naast een zeer breed aanbod beeldschermreinigingsproducten hebben wij ook producten voor het reinigingen van DVD-, Blu-ray- of CD-romspelers. Met deze producten kunt u eenvoudig en veilig het apparaat reinigen. Hierdoor blijft uw DVD-, Blu-ray- of CD-ROM-speler in goede staat en kunt u gerust DVD’s, CD’S en Blu-Ray disk afspelen zonder het risico dat deze bekrast raakt.

Snelle levering

Alle beeldschermreinigers en andere reinigingsproducten zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

TV reiniging via Het-Onderdelenhuis.nl

Heeft u vragen over de producten voor TV reiniging? Of wilt u advies bij het uitzoeken van de juiste beeldschermreiniger? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45 voor al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd mailen naar klantenservice@klikenbestel.nl